(0) kommenttia

Punaisen Ristin viikko Kirkkonummella

Ensi viikolla vietetään Punaisen Ristin teemaviikkoa ympäri maailmaa. Kirkkonummen SPR esittelee toimintaansa torstaina.

Kirkkonummen paikalliset SPR-osastot, suomenkielinen ja ruotsinkielinen, ovat yhdessä esittelemässä toimintaansa torstaina 8.5. klo 14 – 18 Prisman käytävällä aiempien vuosien tapaan.

Tällä kertaa spr-läiset eivät ole keräämässä varoja vaan kertomassa, mitä kirkkonummelaiset SPR:n jäsenet tekevät auttaakseen oman kunnan asukkaita ja maailmanlaajuisesti apua tarvitsevia ihmisiä.

Tänä vuonna SPR korostaa teemaviikolla ensiaputaitojen tärkeyttä kansalaistaitona.

Konttiin voi tuoda tavaraa

Torstaina 8.5. klo 16 – 18 on Prisman parkkipaikalla myös Kontti-keräysauto valmiina ottamaan vastaan vaatteita ja kodin pientä käyttötavaraa.

Lahjoitusten, niin vaatteiden kuin muiden käyttötavaroiden tulee olla hyväkuntoisia. Likaiset ja rikkinäiset lahjoitustavarat aiheuttavat Kontille jätekustannuksia ja siten vähentävät avustustyöhön ohjattavaa tuottoa.

Lahjoitustavara tulee myyntiin Vantaan Kontin myymälään Tikkurilaan. Osa lahjoitetuista vaatteista kuitenkin ohjautuu vaateavuksi, jota Punainen Risti jakaa katastrofialueilla. Kontin tuotto käytetään Punaisen Ristin avustustyöhön Suomessa ja maailmalla.

 

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä