(12) kommenttia

Poliisit ovat joukolla liikkeellä torstaina pääteillä − valvontaisku Länsiväylällä ja Turunväylällä

Helsingin ulos -ja sisääntuloväyliä valvotaan torstaina erityisesti.

Helsingin suurimmilla sisääntuloväylillä järjestetään torstaina poliisilaitosten yhteinen valvontaisku. Partioita on liikkeellä tavallista enemmän, ja siitä on kerrottu nyt etukäteen.

Uudenmaan poliisilaitokset ovat yhdessä todenneet, että ajonopeudet ja muu vaarallinen liikennekäyttäytyminen etenkin pääväylillä ovat kasvaneet ja vaaratilanteet ja onnettomuudet ovat lisääntyneet.

Esimerkiksi törkeät liikenneturvallisuuden vaarantamiset ovat lisääntyneet. Merkittävä osa näistä on todettu Helsinkiin johtavilla pääväylillä.

Länsi-Uusimaan poliisi vastaa Länsiväylän ja Turunväylän valvonnasta.

Valvontaa suoritetaan aamusta iltaan kaikilla Helsingin ulosmenoteillä sekä näkyvin tunnuksin varustetulla että siviilimallisella auto- ja moottoripyöräkalustolla.

Valvontaa kohdistetaan ensisijaisesti liikenneturvallisuutta vaarantavaan ajokäyttäytymiseen ja siten vaikuttaa liikenneturvallisuuden parantumiseen. Myös muuhun ilmi tulevaan säännösten vastaiseen toimintaan puututaan, poliisilaitoksen tiedottavat.

(12) kommenttia

Kommentit (12)

Sivut

järjetön taidat olla aggressiivinen kirjoittaja nämä ovat ihmisten mielipiteitä älä ota itseesi tai sitten se koira älähtää johon kalikka kolahtaa.
keep cool
järjetön ei pidä arvostella kirjoittajaa jos et saanut tekstistä selvää kannattaa käydä uudelleen lukutaitoa opettelemassa vika voi olla myös lukijassa. Eli se, että lukee näin hauki on kala, hauki on kala jne. itse sain oikein hyvin Tuulian kirjoituksesta selvän.
anonyymi
järjetön olen lukihäiriöinen ja osittain ei aina, pelitä siksi en aina k ykene enkä muista näitä juttuja en kirjoita enää tänne kun en noitä pisteitä aina muista
tuulia
Nykyajan autoilija olen minäkin mutten tunnista itseäni Råbackalaisen kuvauksesta. Tämä johtunee järjen puutteesta. Taitaa se Råbackalainen olla itsekin järjetön, kun näkyy kuljettaneen autoa. Siis ei pidä yleistää.
Otapas tuulia isot kirjaimet ja pisteet käyttöön. Ne on opetettu jo alaluokilla. Tekstisi ovat aikamoista tajunnanvirtaa, josta ei tahdo saada selvää, kun välimerkit puuttuvat.
Järjetön
nyt rahaa kirstuun ja poliiseille hyvä mieli kun saavat nuo juipelot pois tuolta liikenteestä ennenkuin jotain sattuu kiitos teille poliisit ovelia vaan ovat nuo autoilijat tässä taannoin poliisit olivat asemissaan ja edellä ajava auto päättikin äkkiä tehdä käännöksen taisi olla joku syy miksi näin teki ja näin saman vielä uudelleen toisen auton kohdalla sama juttu ei muuta kuin ympäri ja äkkiä karkuun olikohan vakuutusmaksut maksamatta tiedä sitten mutta tämä on hyvä juttu ja hienoa että löytyy resursseja tähän hommaan jotenkin on aina niin turvallinen olo kun näkee poliiseja työssään
tuulia

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx