(34) kommenttia

Poliisilla näkyvä operaatio Kirkkonummen keskustassa – sivullisille ei aiheutunut vaaraa

Kirkkonummen keskustassa oli poliisilla sunnuntaina puolenpäivän aikoihin operaatio, johon tuli useita poliisipartioita Helsingin suunnasta.

Silminnäkijöiden mukaan poliisi sulki katuja Kirkkonummen rautatieaseman lähellä radan pohjoispuolella Finnsbackassa. Paikalla oli useita aseistautuneita poliiseja.

Poliisi vahvisti STT:lle kello 14 jälkeen, että tilanne Kirkkonummella on päättynyt, eikä tilanteesta aiheutunut vaaraa sivullisille.

Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo Twitterissä, että poliisilla oli puolen päivän aikaan Kirkkonummen keskustan läheisyydessä epäiltyyn väkivaltarikokseen liittyvä operaatio.

Poliisi selvittää tapahtumien kulkua. Tutkinnallisten syiden takia poliisi ei voi tiedottaa asiasta tässä vaiheessa enempää.

(34) kommenttia
Kommentit (34)

Kommentit (34)

Sivut

Eiköhän rakenneta joku urheiluhalli vaihteeks? Jäähallin piti aikoinaan poistaa ”nuoriso-ongelma”. Onneksi on kuitenkin rakennettu uusi jättikoulu jättipäiväkoteineen, siellä sitä on turvallista ja hyvä kasvaa tähän Kirkkonummen arkeen…
Anonyymi
Suomi nousuun... huomaa että et ole seurannut viime valtuustokauden äänestyksiä etkä Kirkkonummen maakäytön kehityskuvaa. Äänestykskäyttäytymisestä joku kokkari oli viime keväänä tehnyt jotain taulukoitakin. Niissä RKP: johdolla vihervassarit äänestivät useimmiten samalla tavalla. Ja RKP:hän halusi vanhan Sundsbergin täyteen kerrostaloja.
Totuuden torvi
Mikä kumma se vetää näitä "vanhempia" hankkimaan lapsia, kun ei edes itsestä osata pitää huolta?? Pitäisi olla pakollinen lapsi-ajokortti! Samat porukat sitten haali kaiken karvaiset eläimet lisäksi kärsimään tänne!
Yhteiskunta saa sitten molemmat niskoilleen...
Ei lapsia/eläimiä.
Totuus toinen-tiedätkö/väitätkö ettei tähänkään juttuun muka liittynyt päihteet????
Kerro ihmeessä , jos näin ei ollut..
En usko ennen kuin nään...
Nimimerkille ”Totuuden torvi” en ole edellenkään havainnut Sundbergissä tai Sarfvikista vuokra-asuntoja. Epäilen myös vahvasti, että näillä alueilla ei vihervassarit ole ennemmistössä (heh, heh...). Kokkarit ja RKP kavereineen siellä hoitaa kaveriensa edunvalvontaa siten, että vuokra-asuminen tässä tapauksessa on päätetty keskittää Masalaan. Näinhän tää homma menee tässä piilokorruption luvatussa maassa. Tätä asiaa on muuten pitkään ihmetelty kunnan eri some-ryhmissä. Asioista vastuussa olevat poliitikot lymyävät koloissaan / heistä ei ole kuulunut pihaustakaan. Mutta ymmärtäähän tämän kun jäädään kiinni jälleen kerran ns. suoraan rysän päältä housut kintuissa. Olen vuokra-asumisen (myös sosiaalisen sellaisen) ja monimuotoisten asuinalueiden kannattaja mutta hajautetusti.
Järkeviä valintoja yhteiseksi ht
"Totuuden torvi"Katseleppa kunnanvaltuuston rakennetta viime vuosikymmenien ajalta,mikähän koalitio siellä on päätöksiä tehnyt,ei ainakaan vasemmisto/vihreät kovin hallitsevasti.
suomi nousuun
Kyllä se on ollut SDP, RKP, Vasemmistoliitto ja Vihreät jotka ovat tähän asti halunneet "halpaa" ja tiivistä kerrostaloasumista Kirkkonummelle. Sama vasemmistopuoluejengi, joka on vastuussa Suomen hallituksessa on ajanut kunnan asioita kohti katastrofia. Hoivataan pössyttelijöitä mutta kielletään tupakka!
Totuuden torvi
Rikoksesta epäiltynä on kirkkonummelainen mies, joka otettiin teon jälkeen kiinni. Rikosnimikkeenä on tutkinnan tässä vaiheessa törkeä pahoinpitely ja ampuma-aserikos --->

Kylläpä on runosuoni kovasti viikonlopun aikana pulpunnut.
Totuus toinen
Kaikki he jotka vaativat yhteiskunnan hoitavan nämä ongelmat,unohtavat sen mistä rahat?Jo nyt eletään yli varojen ja maksajat tälle touhulle käyvät vuosi vuodelta pienenmäksi.Ei yhteiskunnan tehtävä ole kasvattaa taaperoista yhteiskuntakelpoisia,kyllä se on kodin tehtävä.Nyt tilanne on se,että kaikki sälytetään vain yhteisillä rahoilla tehtäväksi,mikään valtio ei tätä kestä.On siis herättävä ja palautettava vastuu sinne minne se kuuluu.Paapomisen aika on ohi.
näin on näreet
Nythän selvisi, että ampumisesta kyse! Valitettavasti lähes kaikki väkivalta, omaisuus ja muukin rikollisuus liittyy päihteisiin eli ne uskallettava ottaa esille!!!
Iso osa kunnan päättäjistä asuu muualla, heitähän ei kiinnosta uskaltaako tavallinen tallaaja mennä asemalle /kauppaan tai kohta liikkua edes rauhassa Kirkkonummella! Olen asunut 80-luvun lopulta Kirkkonummella ja touhu muuttunut aina vaan pahemmaksi, se on totuus!!
Narkit parkissa torin liepellä, asemalla ja Cittarin luona.. En halua tätä ja tuskin moni muukaan! Päättäjien vaadittava Poliisilta tiukempaa otetta näihin häiriköihin. Myös rattijuoppojen ajeluun keskustassa olisi puututtava, häke lähettää partion tai sitten ei:(
Muutosta tultava!
13-18 vuotiaille panta nilkkaan ja ympärivuorokautinen valvonta, 18-40 vuotiaille ulkonaliikkumiskielto, sosiaalitoimeen lisää virkoja, poliiseille lisää määrärahoja ja junan konduktööreille poliisin valtuudet, häätö kaikille ja sosiaalitoimen tartuttava asiaan
Kirkkonummi turvalliseksi ja verorahoille käyttöä
Spekulointia nyt aika lailla; huumeita, narkomaaneja, ikkunanrikkomista. Lue ja sisäistä Poliisin kirjoitus: "Poliisilla oli puolen päivän aikaan Kirkkonummen keskustan läheisyydessä epäiltyyn väkivaltarikokseen liittyvä operaatio". Tietenkään ei ole toivottavia tapahtumia, mutta häiriköitä on ja tulee aina olemaan minne menetkin, turha tästä on mitään kauhukuvaa Kirkkonummesta maalata.
Monday
Kirkkonummella on syntynyt uutta ongelmakäyttäytymistä erityisesti nuorten 13-18 v ikäryhmässä. On paljon lapsia ja nuoria, joiden omilla vanhemmilla ei ole elämä hallinnassa (viina, lääkkeet, huume, mielenterveysongelmat). Nämä vanhemmat eivät yksinkertaisesti pysty antamaan turvallista elämisen mallia. Turha huudella että tulkaa vanhemmat valvomaan lapsianne. Tähän tarvitaan yhteiskunnan sosiaalihuoltoa, poliisia valitettavasti.
Karhuryhmän tarve tuskin on johtunut tuosta porukasta. Kirkkonummella on myös jo vankilassakin istunutta 25-40 vuotiasta ongelmakäyttäjää, eikä väkivallan käyttö ja häiriköinti siinä ryhmässä ole vierasta. Mutta minne hoitoon nämä on ohjattavissa häiritsemästä ?? Rikoksista saa nykyisin aivan liian lyhyitä ja lapsellisia tuomioita. Siinäpä vasta kysymys ja ongelma. Jos tapahtui yksityisasunnossa, niin häätö on tehtävä kiireesti.
Kirkkonummi turvallisemmaksi
Kirkkonummi jälleen otsikoissa. Ei viikkoa edellisestä MOT ohjelmasta ja taas mennään. Yksi syy näihin ongelmiin on se, että vuokra-asuntoja ja erityisesti sosiaalisesti tuettuja vuokra-asuntoja kaavoitetaan keskustat täyteen ja vieri viereen. Vuosikymmeniä on tiedetty, että tämä on varma ja nopea tie ongelmiin. Tästä huolimatta Kirkkonummen päättäjät toimivat näin vaikka kunnassa olisi mahdollisuus toimia toisin. En ymmärrrä mitä herrojen korvien välissä oikein liikkuu vai liikkuuko mitään. Segrekaatio ja hajauttaminen tuntuu olevan tuntematon käsite. Seuraava kunnan päätöksillä aikaansaamaa vastaavanlainen mutta huomattavasti pahempi pommi kytee hyvää vauhtia Masalassa. Seurakuntayhtymä onneksi näki mitä herrat puuhailevat ja laittoi Tinanrinteessä hommat jäihin. Olisi hyvä jos näitä vuokra-asuntoja rakennettaisiin Sundsbergiin mutta ei rakenneta, koska herrojen kokkari ja RKP kaverit asuu siellä. Näinhän tää menee niin kauan kun menee...
Näitä samoja otsikoita luetaan jatkossa Masalasta
Täällä kommentit pursuaa kovasti.
Tässä on kyseessä eräs ikävä tapaus. Tässä ei varmaankaan ole kunnan keskustassa tähän tapaukseen liittyen tehty tihua kuntakeskuksessa.
Jospa keskityttäisiin asiaan
Turha syyttää yksin nuoria mitä jos jokainen katsoisi peiliin ja miettisi MIKSI NUORET KÄYTTÄYTYVÄT NÄIN?
Ei vanhemmilla ole aikaa eikä kiinnostusta tietää miten nuori voi, ei uskalleta ottaa asioita esille ja keskustella. Omat asiat menevät edelle, jatkuva huoli jokaisesta päivästä selviytyä seuraavaan päivään. Missä nuoret sitten voisivat olla, kotona ei ole tilaa ja harrastuksia ei tarjolla. Järjestäkää nuorille jotain muitakin paikkoja kun kadulla oleminen. Pysähtykää miettimään, jotka arvostelette ja antakaa vaihtoehtoja nuorille.
.
Mummi kylältä
Vähän hämärä tämän tapauksen saama julkisuus. Hesarin ja iltapäivälehtien lisäksi aiheesta kirjoittaa mm demokraatti ja etelä- saimaa. Onhan sitä kautta aikojen kaikenlaista tapahtunut, niistä ei vaan kukaan ole lukenut mitään
Karhuryhmän iltajumppa
Mistä jengi vetää tähän juttuun päihdeongelmat, mielenterveysongelmat, ikkunanrikkomiset yms? Jutussa kerrottiin vain että liittyi väkivaltarikokseen. Melkoisia olettamuksia näillä tiedoilla.
Kimmo Toivonen
Kuka vielä äänestää näitä viherkasvin puolustajia älkää hyvät ihmiset
Anonyymi
Nyt jäitä hattuun. Samat ongelmat on kaikkialla.
Kirkkonummi ei ole sen pahempi näiden ongelmian kanssa kuin mikä tahansa kunta
Menette länteen,itään tai pohjoiseen niin ongelmat samat, jos ei jopa pahemmat
Leif Juselius
Tämä peli ei tosiaan vetele ja siihen täytyy puuttua, häkeen pitäisi uskaltaa soittaa matalalla kynnyksellä. Ei jokaiseen tilanteeseen tulla paikalle, mutta jos "älämölöstä" ja narkkien nahinoista tulee kymmeniä puheluita päivittän voidaan kylälle saada useammin poliisiautoja partioimaan.

Jokainen on kuitenkin itse vastuussa päihteiden käytöstään ja muusta toiminnasta, kunta ei sitä kenenkään puolesta päätä. Huumekoukku on varmasti todellinen helvetti, mutta lähes kaikki menee sinne omalla päätöksellään.
Majuri vsop
Taitaa tuo huumeiden käyttö olla pidemmän päälle lähestulkoon yhtä terveellistä kuin kaikenmaailman rasvaisten ja suolaisten eväiden ylenmääräinen mättäminen eli ennemmin tai myöhemmin elimistö ja verisuonet sanoo poks ja viikatemies korjaa omansa....
Anonyymi
Ikävä pilata mukavasti laukalle lähtenyt kauhistelu, mutta jos viitsitte sen verran lukea että kyseessä oli epäilty väkivaltarikos eli mitään rikosta ei välttämättä edes tapahtunut. Jatkakaa :)
Polisen
Joo lässytys ei todellakaan auta. Suomessa vankilatuomio ei ole mikään pelote näille rassukoille. Jos meidän oikeuslaitos sattuu antamaan lepsun lainsäädännön puitteissa ihan oikean tuomion, niin se on näille sankareille kuin lomakoti. Suomen vankiloista löytyy valmiit ruuat jälkiruokineen, harrastusmahdollisuuksia mm. treenikämpät, urheiluhallit, punttisalit, (kavereita), jopa saunaosastot ja tietenkin huumeita . Suurin ongelma näille kavereille on se, että kun vapaudenpäivä koittaa miten selvitä jokapäiväisestä elämästä. Tärkeää on ymmärtää, että 90% näistä sankareista on moniogelmelmaisten vanhempien kasvattamia tai huostaanotettuja koko elämänsä laitoksessa viettäneitä velikultia. Vankilasta ulostultaessa yleensä käteen on jäänyt ainoastaan nippu uusia ei niin hyviä tuttavuuksia. Joko nämä rassukat suljetaan loppuiäksi kakolaan tai yhteiskunnan tulisi opettaa heille elämäntaitoja. Meillä pitäisi olla ihan oikeat kunnon tuomiot ja vankilajärjestelmässä tulisi olla mahdollisuus kääntää elämän suunta. Joka tapauksessa nykysysteemi ei toimi. Poliisi on aika hampaaton tässä massiivisessa huume-epidemiassa mikä Suomessa on meneillään.
tavallinen veronmaksaja
Vanhemmat kamaveikot pörrää kylillä, nuoret koulun käytävillä.
Anonyymi
Hyviä palautteita! Kukaan ei pakota huumeiden /lääkkeiden käyttöön.. Se on itsestä kiinni mutta kotoa annettu malli/moraali vaikuttaa! Jos vanhemmat itse käyttää päihteitä ja suhtautuu niihin sallivasti voi tuskin ihmetellä nyky maailman menoa eli kaikki on ok! Onneksi itse eikä lähipiiri käytä päihteitä, elämä sujuu hyvin ilman niitäkin.. Kokeilkaapa välillä:) Ei yhteiskunnan kuulu paapoa näitä narkkareita, kovemmat otteet vaan käyttöön..
Lässytys ei auta!!!
Ja kuntaa vielä kehdataan mainostaa lapsiystävällisenä ja turvallisena paikkana! Miten nuo päättäjät kehtaa! Vähän väliä on näitä tilanteita päällä ja ihmisiä kuolee niissä.
Olisiko liikaa vaadittu jos poliisi partiointi olisi kunnolla näkyvää kylällä ja että poliisi suhtautuisi ilmoituksiin oikeasti vakavasti ja tulisi myös paikanpäälle!!!!!
Gangterinummi
Kirkkonummi on ollut täynnä narkkareita jo vuosikymmenet. Huumeita ja lääkkeitä liian helposti saatavilla nykypäivänä. Kunta hommaa narkomaaneille asunnot. Ainoa hoito mitä on tarjolla on korvaushoito, missä valtio kustantaa opiaatit. Korvaushoidosta nämä kaverit saavat kolminkertaisen annoksen mitä tarvitsevat,
koska käytttävöt suonensisäisesti eikä oraalisesti kuten tarkoitettu. Ylimääräisen myyvät kadulla sille kenellä on fyrkkaa. Opiaatit, benzodiatsepiinit, amfetamiini ja kannabiskin aiheuttavat pitkään käytettynä vakavia mielenterveyden ongelmia riippuvuuden lisäksi. Mitään terapiaa näille moniogelmaisille ei ole tarjolla. Sillä Suomen sairaanhoitojörjestelmä edellyttää narkomaaneja lopettamaan käytön ennenkuin on mahdollisuutta terapiaan. Kattokaa vanhemmat missä teidän nuoret liikkuu ja kasvattakaa lapsenne niin että niistä ei tule narkkareita.
En halua että lapseni kasvaa Kirkkonummella
Puuttukaa kaikkeen häiriköintiin Kirkkonummella, soitto vaan häkeen heti! Nyt on toimittava ennen kuin on liian myöhäistä. Jos kukaan ei puutu mihinkään, hörhöt valtaavat keskustan eikä ole turvallista liikkua enää päivälläkään! Älkää ummistako silmiänne.. Jos et uskalla itse puuttua soita Poliisi:)
Tämä peli ei vetele, puututaan siihen...
Ikkunanrikkoja jengi pyörii nyt kirkkonummella Cittarin ja aseman tuntumassa, kaikki kirkkonummen hajotetut asunnot ja ikkunat heidän piikkiin. Kuka tämän kaiken maksaa?
Kalle Ojaniemet

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä