(4) kommenttia

Poliisia karkuun Audilla ilman kilpiä ja ajokorttia

Poliisipartio joutui takaa-ajoon Gesterbyssä, kun vastaan tuli auto ilman rekisterikilpiä ja sisällä istuivat poliisin vanhat tutut mies ja nainen.

Partio oli suorittamassa yleisvalvontaa Gesterbyntiellä lauantaina kello 15.20, kun Gesterbyntie 352 kohdalla partiota vastaan ajoi harmaa Audi-merkkinen henkilöauto ilman rekisterikilpiä.

Partion tiedossa oli entuudestaan, että autolla liikkuvat poliisille tutut mies ja nainen, jotka kumpikin ovat ajo-oikeudettomia.

Poliisipartion nähdessään mies ja nainen eivät jääneet vaihtamaan kuulumisia, vaan auto kiihdytti pysäytysmerkeistä huolimatta voimakkaasti karkuun.

Poliisi tavoitti auton Hopeahaasta Gesterbyssä, jolloin autosta pakeni juosten mies ja nainen, joita ei etsinnöistä huolimatta tavoitettu.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Renkaita puhkottiin
 
Kirkkonummelaisen vuonna 1971 syntyneen miehen epäillään puhkoneen kahden auton renkaat Toritiellä ravintola Gogon edustalla lauantaina kello 22 aikoihin.

Poliisi tavoitti saatujen tuntomerkkien ja todistajahavaintojen perusteella epäillyn miehen, joka otettiin kiinni.

(4) kommenttia
Kommentit (4)

Kommentit (4)

Ei voi olla totta??!
Anonyymi
Jami ja Susu, painukaa vaikkaa kiinaan sähläämästä
yks narkki muiden joukossa
Tervetuloa Gesterbyhyn. Mukava alue kasvattaa lapsia. Naapuristossa asuu vain noin tusina kyseisenlaisia ihmisiä. Odotan sitä päivää kun joku heistä ajaa muksujen yli kaahatessaan poliisia karkuun.
Huolestunut Isä.
Nyt tämä kyseinen autonraato seisoo keskellä ajotietä tukkimassa/estämässä muiden liikkumista. Poliisi tai huoltoyhtiö sanovat etteivät pysty siirtämään sitä. Kukahan tämän kyseisen romun saa siirtää pois että mahtuu liikkumaan? Onko näillä sosiaalihyysättävillä ja omaisuudella niin iso suoja että niihin ei saa tikullakaan koskea? Jos on ollut yllämainitussa tapauksessa mukana, pitäisi olla vaihtoehdot: henkilöiden omaisuudella tehdään juuri ne toimenpiteet mitä vaaditaan. Nämä pitävät turpansa kiinni ja tekevät juuri niinkuin käsketään. Jos tulee paha mieli niin itku sentään. Noiden pummienko etuoikeuksiin mukaanko tämä sossulandia pyörii??
Zepe

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä