(3) kommenttia

Poliisi: Tässä kuvassa kuljetetaan dynamiittia Kirkkonummella − laatikot sekaisin pakussa

Bynamiittikuljetus, joka tavattiin perjantain valvontaiskussa. (kuva: L-U:n poliisi/Twitter)

Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo, että perjantaina räjähdeainevalvonnassa tavattiin useita kuljetuksia, joissa muun muassa dynamiitit olivat täysin sitomatta.

Kolme kuljettajaa määrättiin ajokieltoon vakavien puutteiden vuoksi ja kuljetukset keskeytettiin. Myös kuljetuksista vastaavia jouduttiin rankaisemaan.

Poliisi julkaisi Twitterissä yhden kuvan dynamiittikuljetuksesta.

Laatikot ovat pakettiauton perällä sitomatta ja sekaisin.

Helsingin Sanomissa poliisi paljastaa, että kuvan dynamiittikuljetus oli lähtenyt louhintatyömaalle Kirkkonummelta Veikkolan kupeessa olevalta välivarastolta.

(3) kommenttia
Kommentit (3)

Kommentit (3)

Ei dynamiitti räjähdä ilman sytytintä, eli tuo on aivan sama kuin avomaan kurkkuja olisi kuljettamassa...
Pioneeriupseeri
Kustannukset ajoivat tässäkin laatuasioiden edelle. ESIM. FORCIT POTKI JOITAKIN VUOSIA SITTEN ULOS AMMATTITAITOISIA TEKIJÖITÄ, koska kustannukset olivat em. putiikille ylivoimaisia. 10 kaverille kenkää ja ns. "paskakuskit" tilalle. Sen saa mitä tilaa, kun ammattitaidosta ei haluta maksaa. Älkää itkekö, välinpitämättömyys on yksi nykyarvoista. Jos paukkuu niin paukkuu.....sen saa, mitä tilaa!
Rukiveer
Jos olet ammattikuljettaja, jolla on ADR-kortti, pitää kuorma sitoa ja nallit ym. kuljettaa eri tilassa. Tai iskee rangaistus. Jos olet rautakaupan tsuppari, niin ei senniivväliä. Sinne vaan kamppeet autoon ja baanalle. Tiiä sitten rangaistaanko tsupparia?
Tarja

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx