(14) kommenttia

Poliisi oli seuraamassa cruising-tapahtumaa Kirkkonummella − sakkoja ja rikosilmoituksia syntyi pitkä lista

Seuraavasta cruising-tapahtumasta on jo kerrottu. (kuvakaappaus: Instagram)

Poliisi oli lauantaina näkyvästi paikalla, kun Kirkkonummen keskustaan kokoontui pari sataa osallistujaa cruising-tapahtumaan, jonka järjestäjästä ei ole tietoa.

Tapahtuma lähti liikkeelle Kirkkonummelta ja liikkui muun muassa Lohjalla, Karkkilassa ja Riihimäellä. Kirkkonummen keskustassa autot täyttivät Citymarketin parkkipaikat. 

Tapahtuman yhteydessä kirjoitettiin sakkoja ja määrätiin ajokieltoja. Autoilla ajettiin useammilla pysäköintialueilla, joiden käyttöön ei oltu kysytty lupaa alueen omistajalta.

Kuten yleensäkin vastaavissa tapahtumissa, ei tässäkään tapahtumassa järjestäjää löytynyt, Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo tiedotteessaan.

− Tapahtumasta oli selkeää yleistä järjestystä ja tuvallisuutta haittaavia ja vaarantavia seurauksia , toteaa ylikomisario Jussi Päivänsalo.

Night Cruising -kiertueen aikana tehtiin Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselle ilmoituksia pysäköintipaikan luvattomasta käytöstä, musiikin kovasta ja häiritsevästä soittamisesta, renkaiden kumin polttamisesta sekä liikenteen estämisestä ja luvattomasta liikenteen ohjaamisesta.

Tapahtuman aikana kirjattiin muun muassa viisi rikosilmoitusta, 15 sakkoa, yhdeksän ajokieltoa ja viisi törkeää liikenneturvallisuuden vaarantamista. 

− Näihin liikenneturvallisuutta vaarantaviin tapahtumiin tulemme mahdollisuuksiemme mukaan jatkossakin puuttumaan, mikäli niitä alueellamme järjestetään, Päivänsalo toteaa.

> Autoja kokoontui cruisailu-tapaamiseen Prisman parkkipaikalle – fb-tapahtuman järjestäjästä ei tietoa (Viisykkönen 23.5.)

(14) kommenttia
Kommentit (14)

Kommentit (14)

No onpa kamalaa…
Anonyymi
Juu koulussa kertoo mitä tein kesälomaalla.
VEIKKOLAN YKÄ.
Kyllä on turhaa touhua kun koronanakin liikkuu kirkkonummellla ja hyvä et rikosilmoituksia ja toivottavasti kory´tteja pois..veikkolan ykä.
VEIKKOLAN YKÄ.
Täytyyhän nuorten aikuisten päästä esiintymään, miehet lippahatut väärin päin päässään olut-tölkit kädessä. Naiset tekoripsineen ja turvonnein huulin siideritölkit kädessä. Sitten jokainen ottaa kuvia itsestään. Eihän sitä muuten kestä. Kyllähän Prisma kelpasi keväällä nuorille aikuisille.
Oon liian nuori sanotaan
Höpö, höpö.. Turhastako ihmiset soittavat 112:een ja Poliisi antoi sakkoja /ajokieltoja!! Laitonta ja järjetöntä toimintaa, menkää muualle leikkimään:(
Onneksi Poliisi oli hereillä, kiitos siitä:)
Ensi vuonna metsään!!!
Ainakin polttoaineen hinnassa näyttää olevan vielä runsaasti nousun varaa.
Asko P.
Varmaan olisi hyvä kokoontuminen jos siitä olisi ajossa ilmoitettu ja haettu lupa mutta kun tämä treffi oli vähän niinkuin laiton. Päätettiin vaan että nyt otetaan Cittarin parkki haltuun oli lupa tai ei. EI NÄIN.
Eikö Prisma kelvannut tänä vuonna.
Jostakin ihmeen syystä on tullut sanonta nuoret aikuiset, he ovat henkilöitä jotka saavat tehdä mitä vain ilman minkäänlaista vastuuta ja se on vielä hyväksyttävää.
Mike Curran
Poliisi saisi tulla seuraamaan myös yöllisiä mopoajoja. Usein kahden kolmen aikaan yöllä kuuluu kovaa kiihdytysajoa ainakin Gesterby-Lindal alueella. Mopot ajavat myös päiväaikaan kuntopoluilla.
Tahdon nukkua
Antakaa nyt nuorten fiilistellä! Hyvin käyttäytyvä nuoria. Osalla menee yli mutta että pitää sakottaa jos on kahden parkki paikan päällä klo 21:00 on täysin turhaa. Vaihtelua tarvitaan jotta nuoret jaksaa ..
SS
Olisipa poliisi yhtä ahkera ilkivallan ja päihteiden ynnä muun rikollisuuden kanssa...
Ei rikottaisi koulukiinteistöjä,ei töhrittäisi seiniä jne...
Se verorahoillaan kaiken maksaja
On se kumma ettei näitä pellejä saada kuriin?? Saastuttavat ilmaa ja meteli kauhea. Keskittäisivät samat energiat johonkin kunnolliseen ja hyödylliseen toimintaan! Mutta ei, kun ukkojen egon jatke vaatii lapsellista toimintaa..
Kasvakaa aikuisiksi!!
Taas on lapset leikkineet , on sitten joskus kerrottavaa lastenlapsille.

Carbaby
Itse paikalla ollut, enkä huomannut järjestys häiriöitä. Nuoret ja vanhemmatkin olivat asiallisesti ja melu taso pysyi mielestäni kohtuullisena. Seurasin myös autojonoa erittäin rauhassa ajoivat. Lisää näitä! Autojen lähdön jälkeen jäi osa porukasta siivoamaan citymarketin katto parkki aluetta, esimerkillistä käytöstä.
Kaupassa asioiva.

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä