(2) kommenttia

Poliisi kertoo lisää nokkakolarista: Kesärenkailla luistellut auto ajautui ambulanssin eteen

Länsi-Uudenmaan poliisi valottaa lisää aamuista nokkakolaria Siuntiossa ja muistuttaa, ettei kesärenkailla pitäisi lähteä liikkeelle, jos keli on talvinen niin kuin tänään.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen ambulanssi ajoi kello 7 aikoihin Siuntiossa hälytysajossa kohti Veikkolaa, kun vastaan tullut kesärenkailla varustettu auto ajautui ambulanssin kaistalle aiheuttaen nokkakolarin.

Maantiellä 1130 eli Evitskogintiellä on kolaripaikalla nopeusrajoitus 80 kilometriä tunnissa. Tienosalla, josta henkilöauto oli tulossa, on nopeusrajoitussuositus 60 kilometriä tunnissa.

Ambulanssin kahden hengen miehistö ja henkilöauton kuljettaja loukkaantuivat. Loukkaantumisten asteista ei ole vielä tarkempaa tietoa. Ambulanssissa ei ollut potilasta kyydissä.

Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kahtena vammantuottamuksena.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen komisario Hannu Kantola muistuttaa, että säätiedotuksia kannattaa seurata ennen kesärenkaiden vaihtoa.

Muutoinkin keliolosuhteet on Kantolan mukaan tärkeää huomioida liikenteeseen lähdettäessä ja sovittaa ajonopeus olosuhteiden mukaiseksi. 

(2) kommenttia
Kommentit (2)

Kommentit (2)

Se ajonopeus kelin mukaan oli sitten kesä tai talvirenkaat. Ja turvavälit niin liikenteessäkin kuin koronassakin.
Antti autoilija
Joo kannattaa hiukan seurata 14 pv sääennusteita ennen kuin vaihtaa renkaita..
Tilannetaju

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä