(18) kommenttia

Pohjolan Liikenteen busseja seisoo lakon takia torstaina − yhtiön mukaan Kirkkonummen liikenne hoidetaan

Pohjolan Kaupunkiliikenne Oy:n Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella liikennöiviä bussilinjoja jää ajamatta torstaina työnseisauksen vuoksi.

Bussit eivät kulje aamuliikenteen alusta lähtien, ja työnseisaus jatkuu torstain ja perjantain väliseen yöhön. 

Pohjolan Liikenteen mukaan yhtiön bussit ajavat normaalisti kehyskunnissa kuten Kirkkonummella ja muualla Länsi-Uudellamaalla.

Esimerkiksi Jorvin sairaalaan ei kuitenkaan torstaina ilmeisesti pääse bussilla. 

Pohjolan Liikenne hoitaa lähes kokonaan HSL:n bussiliikenteen Kirkkonummella.

Työnseisauksen syystä ei ole julkisuuteen tullut ihan täyttä varmuutta. Työntekijäpuoli on vedonnut siihen, että asiaa hoidetaan yhtiössä sisäisesti.

Työnantaja eli Pohjolan Liikenne kertoi puolestaan, että kuljettajat järjestävät työnseisauksen potkut saaneen kuljettajan takia ja vaativat hänen työsuhteen palauttamista.

Kyse on kuljettajasta, joka nujakoi liputta ajaneen matkustajan kanssa Matinkylässä ja jonka yhtiö irtisanoi tapauksen johdosta.

− Ihmettelen suuresti, että henkilöstön edustajat vaativat palauttamaan sellaisen kuljettajan työsuhteen, joka on pahoinpidellyt matkustajaa, kertoo Pohjolan Liikenteen toimitusjohtaja Heikki Alanko.

Torstaina ajamatta jäävien vuorojen määrää on vaikea arvioida etukäteen, sillä koko henkilökunta ei välttämättä osallistu työnseisaukseen, arvio Pohjolan Liikenne tiedotteessaan.

(18) kommenttia

Kommentit (18)

Sivut

bussikuskiksi pääsee nykyään kuka vaan espoossa ulkomaalainen kuljettaja aiheutti kauhunhetkiä matkustajille ajoi nimittäin ihan holtittomasti
anonyymi
yksityisautoilija myös kiitos joku sentään on järjissään ....
kuka heittää jne.
ja näin kaikki ei sovi asiakkaaksi menköön omilla autoilla !
ajat ovat muuttuneet
Nimimerkille ”Lähijunaa suosiva”: Jos asut Kirkkonummella maksat tyhjistä busseista ihan yhtä lailla Sinäkin. Ja mitä tulee HSLn ”demokraattisesti” pystyyn pistettyyn hallitukseen: käypäs Googlettamasss - aivan sama onko hallituksessa Kirkkonummen edustajaa vai ei!
”Josko muualle muuttais”
Ja bussikuskin tehtäväkö on alkaa lakia lukemaan matkustajille???
Ei ole ensimmäistäkään syytä siihen että kuljettajalla on oikeuksia käydä kehenkään kiinni ja alkaa pahoinpitelemään!!! Eiköhän tuokin kuski ole ohjeensa saanut ja niitä on varmasti vuosien aikana kerrattu useampaan kertaan hänelle. Ei kuljettaja mikään pyhä tai jumala ole.
Ihan oikein että sai potkut. Jos on pinna noin kireällä ei todellakaan kuulu asiakaspalveluun.
Pistää todellakin miettimään uskaltaako busseilla enään matkustaa.
Potkut oli oikein

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx