(3) kommenttia

Pizzayritys toi uunin sairaalaan ja tarjosi lounaan henkilökunnalle, joka ei voi tehdä etätyötä

Pizzat paistettiin ulkona sairaalan edessä, josta henkilökunta sai käydä noutamassa ilmaista lounasta.

Kirkkonummelainen Donna Italia Finland muisti korona-ajan etulinjan työntekijöitä, jotka eivät voi tehdä etätöitä. Ilmainen lounas tarjottiin Espoon sairaalassa.

Yrityksen toimitusjohtaja Jari Hirvonen ja hänen neljän hengen tiiminsä paistoivat lounastauon aikana melkein 300 aitoa italialaista kiviuunipizzaa Espoon sairaalan 400 henkilökuntaan kuuluvalle.

Idea tapahtumasta lähti Hirvosen mukaan jalostumaan siitä, kun mediat tietysti kirjoittivat paljon pandemiasta, mutta hänen mielestään nämä etulinjan ihmiset jäivät vaille huomiota ja kiitosta.

− Oman verkostoni kautta löysin Espoon sairaalan johtavan ylilääkärin Roope Leppäsen, jonka suurella avustuksella tämä tapahtuma saatiin vietyä maaliin saakka. Kun ilmakin oli kuin Italiassa niin päivästä muodostui ikimuistoinen niin ruokailijoille kuin tekijöillekin.

Donna Italia toimii 13 maassa ja tarjoaa hotelleille, ravintoloille, kahviloille ja pubeille konseptin, jossa voidaan tarjota asiakkaille aitoa italialaista kiviuunipizzaa 3 minuutissa.

(3) kommenttia
Kommentit (3)

Kommentit (3)

Hienoa Donna Italia!
Erkki
Ihana että hyvyttää löytyy näinä aikoina. Me muut voidaan käydä Donna Italiassa syömässä pizzamme osoittaksemme yrittäjälle kiitokset.
Näillä mennään
Nam, lisää näitä hyväntuulen uutisia:)
Pizzaaaa

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä