(12) kommenttia

Pitkään keskeneräisenä ollut talo sytytettiin tuleen − sisällä olleet eristeet aiheuttivat sankan savun

Vilhonkummuntien varrella oleva rakennus on ollut pitkään keskeneräinen.

Yli 10 vuotta keskeneräisenä ollut suurehko rakennus Kirkkonummen Neidonkalliossa sytytettiin todennäköisesti tuleen perjantaina iltapäivällä.

Pelastuslaitos sai hälytyksen Vilhonkummuntien varrella sijaitsevalle noin 400 neliön rakennukselle kello 15.30.

Rakennuksesta levisi sanakka savu Neidonkallion asuinalueen suuntaan. 

Pelastuslaitos kehotti ihmisiä olemaan sisällä ja sulkemaan ikkunat ja ilmanvaihdon. Savu oli aluksi erittäin sankkaa.

Palo saatiin melko nopeasti sammumaan usean pelastusyksikön voimin.

Pelastuslaitoksen mukaan sisätiloissa olleita styrox-eristeitä oli todennäköisesti sytytetty tuleen. Liekit levisivät yläpohjaan ja kattorakenteisiin. 

Muuta syttymissyytä ei ole tässä vaiheessa löydetty, sillä talo oli käyttämätön ja sähkötön.

Poliisi epäilee kolmen nuoren pojan olleen syttymishetkellä rakennuksessa sisällä. Poikien henkilöllisyydet ovat poliisin tiedossa. Poliisi tutkii heidän osallisuuttaan paloon.

Henkilövahinkoja ei tullut ja rakenteelliset vahingotkin ovat pelastuslaitoksen arvion mukaan aika pienet, koska rakennus on ollut pitkään keskeneräinen.


(12) kommenttia

Kommentit (12)

Sivut

Järki käteen .Jos joku haluaa talonsa rakentaa ei se saa kymmentä vuotta olla rumentamassa maisemaa.En tiedä mikä laki puoltaa tätä rumilusta . Päättäjät hherätkää ja poistakaa koko komistus.Tietenkin Lain puitteissa.ps. Kiusantekoako koko touhu ?
JärkikäteenPäättäjät
Lyyli ja Erkki. Lukekaa teksti kokonaan ensin ja tehkää sitten uusi päätös. Se on väärin että pikkupojat poltti ja se on myös väärin että mökki on ollut 12-13 vuotta rumentamassa kylää. Ilmeisesti talossa on jopa hometta.
Purkuun koko höskä.
Tuo projekti on ollut vireillä vuodesta 2004. Talo/ työmaa on Villa Media.
Varmasti
No huh hu, millaisia kommentteja kirkkonummelaiset kehtaa laittaa julki. Ihmiset rakentaa tulevaisuuden kotia, jonka joku sairasyksilö katsoo polttamisen arvoiseksi. Mitäs jos rakentajat olivat aikeissa muuttaa syksyllä ja edellinen koti on jo myyty. Rakennuksella pitää aloittaa paljon alusta.
Meinattiin ostaa kirkkiksistä tontti ja toteuttaa unelmamme. Tämän kirjoittelun jälkeen maksamme veromme mieluummin muualle. Ei tuonne uskalla muuttaa jos naapurit noin ajattelee.
Oletteko noin kateellisia, vai onko teidän noin pahaolo naapureidenne kanssa. Ihmeellinen kunta. Näiden uutiskommenttien jälkeen kannattaa näköjään tarkkaan selvittää millaiseen kuntaan ja alueelle kunnassa aikoo rakentaa, siirtää elämänsä ja veroeuronsa.
Lyyli-täti ja Erkki-setä
Muutin Neidonkallioon 2006 ja silloin tuon talon ensimmäisiä harkkorivejä muurattiin.

Ei siellä ole ainakaan viimeiseen viiteen vuoteen mitään rakennustöitä tehty. Ikkunoiden suojamuoveja ja vanereita välillä vaihdettu. Autopihallakin kasvaa kaksimetrisiä koivuja.
sdkfz

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx