(1) kommentti

Peliyhtiön miljonääri osti Veikkaus Oy:n hulppean edustuspaikan merenrannalla

Arkistokuva:kuvakaappaus nettisivulta (Lea Jakama LKV)

Veikkaus Oy on myynyt noin vuoden kaupittelun jälkeen yhtiön edustustilat ja kiinteistön peliyhtiö Supercellin yhdelle perustajista.

Ostaja on peliyhtiön Supercellin perustajiin kuuluva Timur Haussila.

Kaupassa siirtyi noin 17 hehtaaria maata merenrannalla lähellä Hirsalaa.

Kiinteistöllä on 440 neliön päärakennus ja 220 neliön saunarakennus. Kauppahinta on 2 miljoonaa euroa.

Veikkaus pisti myyntiin edustus- ja koulutuspaikkansa viime vuonna. Tarjouskaupassa oli alun perin myynnissä noin 60 hehtaaria maata, josta osa oli läheisillä saarilla.

> Veikkaus myy nyt komeaa edustustilaansa – yhtiöllä on Kirkkonummella mökkejä, saunoja, merenrantaa ja neljä saarta (Viisykkönen 2.11.2019)

Kiinteistö siirtyi Veikkaukselle, kun Veikkaus ja Raha-automaattiyhdistys (RAY) yhdistyvät kaksi vuotta sitten. Tila oli ollut RAY:n käytössä vuodesta 1968 lähtien.

Haussila on ollut usean vuoden verotilastojen kärjessä. Toissa vuonna hänen yhteen lasketut verotettavat tulonsa olivat noin 2,1 miljoonaa euroa.

Kiinteistökaupasta kertoi ensin Västra Nyland -lehti.

Veikkauksella on Kirkkonummella ollut toinenkin merenrantakiinteistö, josta yhtiö on luopunut. Alueelle on hyväksytty viime vuonna uusi asemakaava, mutta päätös ei ole vielä lainvoimainen.

> Veikkaus Oy haluaa myydä ja muuttaa henkilökuntansa kesänviettopaikan merenrannalla 100-150 asukkaan lomakyläksi (Viisykkönen 20.1.2018)

(1) kommentti
Kommentit (1)

Kommentit (1)

Oi, oij....grattis!
Staffan

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä