(0) kommenttia

Pekka M. Sinisalo valittiin ehdolle eduskuntaan

Kirkkonummelta pyrkii eduskuntaan ensi keväänä Perussuomalaisten Veikkolassa asuva kunnanvaltuutettu filosofian maisteri Pekka M. Sinisalo.

Sinisalo on näkyvästi mukana Kirkkonummen kunnallispolitiikassa. Hän on kunnanhallituksen toinen varapuheenjohtaja, valtuustoryhmän vetäjä ja Kirkkonummen perussuomalaisten puheenjohtaja.

Sinisalo on virkavapaalla Euroopan yhteisöjen tuomioistuimesta Luxemburgissa. Viimeksi hän toimi Perussuomalaisten EU-vaalikampanjapäällikkönä. Hän työskentelee tällä hetkellä Suomalaisuuden Liiton toiminnanjohtajana.

Sinisalo oli ehdolla myös viime eduskuntavaaleissa. Äänimäärä oli tuolloin 1375, noin puolet äänistä tuli Kirkkonummelta. Vaalissa viimeinen Perussuomalaisten ehdokas meni eduskuntaan Uudeltamaalta 2 553 äänellä.

Viime kuntavaaleissa hän sai 399 ääntä ja oli Kirkkonummella neljänneksi eniten ääniä saanut ehdokas.

Perussuomalaisten Uudenmaan piirin ylimääräinen yleiskokous pidettiin Kirkkonumella perjantaina. Kokous valitsi 17 eduskuntavaaliehdokasta. Paikalla oli yli sata kokousedustajaa.

Uudeltamaalta pyrkii eduskuntaan ensi vuonna kaikki vaalipiiristä viime vaaleissa valitut kansanedustajat kuten puolueen puheenjohtaja Timo Soini Espoosta. Istuvien kansanedustajien lisäksi Perussuomalaisten Uudenmaan piiri asetti 10 eduskuntavaaliehdokasta Uudeltamaalta.

Arkisto (11.6.) Vaalikampanjat alkavat – Wehka-aho ehdokkaaksi

Arkisto (20.6.) Arlercreutz pyrkii eduskuntaan RKP:n listoilta

 

 

 

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx