(3) kommenttia

Padelketju rakentaa neljä sisäkenttää Masalaan – laji on kovassa kasvussa

Kuvassa Suomenojan padelklubi.

Ympäri Suomea laajentuva padel-ketju rantautuu myös Kirkkonummelle. Masalaan avataan ensi syksynä neljä kenttää sijaitsevan LähiTapiola Sport Centerin laajennusosaan.

Padel on ikään kuin yhdistelmä squashia ja tennistä. Kenttiä on rakennettu Suomeen viime vuosina paljon, ja lajin harrastajamäärät kasvavat koko ajan.

Kirkkonummelle kentät perustaa Suomen vanhin padeltoimija Padel Club Finland. Yhtö sai hiljattain 10 miljoonan euron rahoituksen uusien padelklubien avaamiseen.

− Kirkkonummi on mielestämme erittäin urheilullinen paikka ja padelilla on täällä jo hyvä harrastajakunta. Mutta kuten monella muullakin paikkakunnalla, pelivuoroista on pulaa, toimitusjohtaja Kalle Väinölä toteaa.

Tänä vuonna Padel Club Finland avaa Kirkkonummen lisäksi uusia padelklubeja myös muille paikkakunnille, kuten Joensuuhun, Ouluun, Hyvinkäälle, Kuopioon, Poriin, Hämeenlinnaan ja Lappeenrantaan.

> Kirkkonummelle tulee uusi liikuntakeskus – teollisuushalliin avataan 11 padel-kenttää (Viisykkönen 15.3.)

(3) kommenttia
Kommentit (3)

Kommentit (3)

Ei kai sentään, eikö jotkut osaa enää liikkua muutoin kuin aidoitetulla ja plexein suojatulla kentällä ja salissa...no kait se heille suotakoon jos raitis ulkoilma on pahaksi terveydelle....
Voi ristus
LähiTapiola sportcenterin kehittämiseen liittyen myös Masalan kuntoradan ja Majvikin kuntoradan voisi samalla yhdistää ja ohjata nykyisellä tai uudella alikululla radan alitse. Vähän vastaava ratkaisu on tehty aikanaan Jerikonmäellä. Kuntoilijat käyttävät Masalassa jo nyt ks. reittiä päivittäin. Ei vaatisi paljon vaivaa. Samalla se yhdistäisi Majvikin hotellipalvelut ja LähITapiola sportcenterin palvelut toiminnallisesti toisiinsa. Kuntorata voisi kulkea LähiTapiola sportcenterin edestä. Molempien ja etenkin asuinalueen vetovoima kasvaisi ja sosiaaliset ongelmat vähenisivät. LähiTapiola sportcenterin osalta ratkaisu mahdollistaisi paremmin myös esim. konttisali tyyppisten ratkaisujen kehittämisen hiljaisempien kesäkausien ajaksi.
Kaavaa ei voida muuttaa on tähän tietysti patentti vastaus. Eikö? Voidaan jos halutaan. Vaatii muutaman sadan metrin matkalta 4-5 m tilaa ei pitäisi olla ylivoimainen ponnistus hyötyihin nähden. Teho rakentamisen ohella olisikin hyvä saada asukkaat viihtymään alueella. Voisiko Antti Kilappa (joka tekee hyvää työtä muutenkin) ottaa tästä koppia ja selvittää asiaa ja mahdollisuuksia vaikka LT-sportcenterin ja Majvikin kanssa yhdessä. Veikkaan, että olisi ratkaisuna myös helpompi ja nopeampi viedä läpi kun keskusmetsän kuntopolut (joka sekin hyvä hanke).
Maalaisjärkeä ja mahdollisuuksiin tarttumista
Hieno juttu. Toivottavasti myös kuntosaliin ja ryhmäliikuntaan panostetaan infran osalta -> nykyiset laitteet ja tilat kaipaavat vahvasti päivitystä. Jos sportcenter jää puhtaaksi palloilu / joukkuelaji halliksi niin kuntosali -ja ryhmäliikuntapalveluiden käyttäjät nostavat kyllä lopullisesti kytkintä. LähiTapiola sportcenterin ympärille on jo nyt noussut kilpailevia toimijoita ks. segmenteille. Kannattaa myös muistaa, että Kivenlahteen valmistuu iso kuntoliikuntakeskus palloilulaji painotuksella. Toivotaan, että molemmille riittää asiakkaita.
Hyvä

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä