(14) kommenttia

Päiväkodissa Kirkkonummella todettu koronatartunta − lähikontakteja karanteeniin

Kirkkonummen alueella olevassa päiväkodissa on todettu yhdellä henkilöllä koronavirustartunta.

Tieto tartunnasta tuli Kirkkonummen kunnan tartuntatautiyksikköön eilen torstaina.

Päiväkodissa lähikontaktit on jäljitetty ja heitä on asetettu karanteeniin.

Muiden kontaktien riski sairastua on hyvin pieni, Kirkkonummen kunnasta kerrotaan.

Kunta ei kerro käytössä olevan tavan mukaan päiväkodin nimeä. Asianosaisiin ollaan suoraan yhteydessä.

Kirkkonummella on tähän päivään mennessä todettu 85 koronatartuntaa.

> Myös Kirkkonummen koronatilanne liikahti koko kesän hiljaiselon jälkeen (Viisykkönen 6.8.) 

(14) kommenttia
Kommentit (14)

Kommentit (14)

Uskoisin että päiväkodin nimen salaaminen auttaa siihen, ettei yliuteiliaiden sukulaisten tietoon tule altistuminen ja siten omien valtasuhteiden/manipulaatioiden pönkittäminen mahdollistu.
Hoito Lapsi
Kysellään päiväkodin nimeä missä tartunnat ovat olleet - miksi? Eiköhän altistuneille ole kerrottu ja vastaavanlaisissa tapauksissa tullaan myös kertomaan. On olemassa yksityisyyden suoja ja toiseksi tällä tavoin vältetään turhat juoruilut kylän raitilla.
Tohtori Kaikkonen
Palkkaisiko joku meillekkin yksityisen eskariopen? Kaikilla ei vaan rahkeet riitä moiseen joten melko turha tulla tänne pärisemään. Eskari on jo velvoittavaa opetusta joten sinne lapsi meni. Kunnan tehtäväksi jaa ilmoittaa asiasta kuten on määrätty. Kaipa asianosaiset tietää missä mennään ja muille se ei kuulu.
T
Ei viedä lapsiamme päiväkotiin. Ovat vielä ainakin 3kk kotona pikkusisarusten seurana.
Tiina
Valtakunnallisten ohjeiden mukaan yksittäistapauksissa ei kerrota esim. päiväkodin nimeä. Ei siis ole kunnan oma päätös "pimittää tietoa". Tieto menee vain ja ainoastaan asianosaisille. Kunta ei myöskään pysty nopeuttamaan tulosten valmistumista. Mutta uutinen on tosiaan tietyllä tapaa turha, koska tarkkoja tietoja ei saa antaa julkisuuteen. Toki mitäpä kukaan ulkopuolinen päiväkodin nimitiedolla tekee? Muuta kuin kritisoi kuntaa ja aiheuttaa turhaa pulinaa. Olkaa vain iloisia jos ette ole saaneet yhteydenottoa.
Kivaa kesää!
Kuka järkevä aikuinen tämän jälkeen haluaa viedä lastaan yhteenkään kirkkonummen kunnan päiväkotiin? Riski siitä että päiväkodissa ei olla terveitä on valtavan suuri. Ei korona virus päiväkodista katoa sillä että sairastuneet eivät siellä ole. Mutta sitä ri kunta taaskaan näytä tajuavan.
Me palkkasimme yksityisen hoitajan kotiin.
Ensi viikolla pakko aloittaa eskari jättiryhmässä. Kyllä meitä vanhempia pelottaa niin!
Vanhempi
Poikani päiväkodissa oli altistumisia ti-to ja asianomaiset tavoitettiin vasta tänään... ilmeisen kauan kestää koronatestituloksen saaminen... anonyymiltä siis ihan aiheellinen kysymys
Anonyymi
Perhepäivähoidossa turvallisempaa...
Anonyymi
Miten Kirkkonummen kunta voi olla se taho joka sanoo että muiden päiväkodissa olevien ihmisten ridki sairastua on hyvin pieni!!??

Onko Kirkkonummen kunta nyt joku korona viruksen erikoisasiantuntija ja ammattilainen joka on saanut lääkinnällisen koulutuksen korona virukseen??

Kyllä on pöyristyttävää käytöstä kirkkonummen kunnalta antaa tuollsinen lausunto! Ja taas kerran kunnalle niin ominaisella tavalla salataan tieto missä päiväkodissa korona virus on. Mitä ja ketä tällainen jatkuva salailu hyödyttää???? Eikö tarkoitus olekaan kirkkonummella saada myös tämä virus kuriin?
Tämän kunnan asioita ei voi edes enään ihmetellä
Mitä te, Anonyymi ja Mollamaija teette päiväkodin tai päiväkotien nimitiedolla? Uteliaisuuttanne kemties? Asiaosaiset on tavoitettu, kukaan muu ei tietoa tarvitse.
Mustikka
Tämä uutinen on turha koska fakta tieto oleellisesti puuttuu. Odotetaan siis puskaradion tietoja.
Lyyli naapurikunnasta
Espoossa sama juttu, ei kerrota päiväkodin nimiä. Useammassa korona altistuneita. Olisi hyvä tietää missä mennään.
Mollamaija
Mitä tilanteessa auttaa, ettei päiväkodin nimeä kerrota?
Anonyymi

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx