(6) kommenttia

Osuuskauppa lahjoittaa tuhansia heijastinliivejä päiväkoteihin pikkutaaperoisten turvaksi

Heijastinliivejä jaettiin Sjökullan koululla maskotti Apsi Apinan johdolla.

Uudellamaalla ja Ahvenanmaalla taapertaa kohta tuhansia päiväkotilapsia hohtavat uudet heijastinliivit päällään.

Varuboden-Oslan iloinen "iskuryhmä" oli tiistaiaamuna jakamassa liivejä Kirkkonummella Sjökullan päiväkodissa Kylmälässä.

VBO lahjoittaa heijastinliivejä toimialueella tänä syksynä 8 300 kappaletta.

Päiväkodeilta tiedusteltiin aiemmin tarvetta ja kiinnostusta vastaanottaa heijastinliivejä.

Kiinnostusta oli paljon ja näinä viikkoina kymmenet päiväkodit saavat uudet turvavarusteet lapsille VBO:n toimialueella, joka ulottuu Hangosta Loviisaan ja myös Ahvenanmaalle.

Viime vuonna Osuuskauppa Varuboden-Oslan hallintoneuvosto lahjoitti käyttörahastostaan 25 sydäniskuria eli defibrilaattoria toimialueelleen.

(6) kommenttia
Kommentit (6)

Kommentit (6)

Onhan se kiva, että päiväkotilapset saavat heijastinliivit, mutta entäpä kunnan perhepäivähoidossa olevat lapset, eivätkö he tarvitse heijastinliivejä?
No, on lapselleni heijastinliivi, itse ne olemme hoitajalle vieneet.
Kaarina -Äiti
kaikessa on bisnes ja raha hävetkää aikuiset muuten idea on hyvä mutta voisi ne liivit antaa ihan ilman mitään sen kummempaa turvallisuus on ihan ok totta kai mutta se miksi näitä tarvitaan ollaan me aikuiset jotka ajetaan kuin reikäpäät siihen pitäisi puuttua
se on meidän kuljettajien asia että emme ole välinpitämättömiä liikenteen suhteen eli olen valmis laittamaan lippahatun päähän vaikka siinä lukisi mitä kunhan tarkoitus on hyvä haloo laittaisitko sinä - et varmaankaan joten höpö höpö naiivi on ihan oikeassa
keltanokka
Joo ei mitään liivejä lapsille kun on mainoksia! Toivottavasti jakavat mustia t-paitoja ensi vuonna.
MIkä aikuisia ihmisiä vaivaa?
Yhdentekevää onko liiveissä mainos vai ei.
Naiivi on todella naivi jos ei ymmärrä että kautta vuosikymmenien on esim. Vakuutusyhtiöt jakaneet heijastimia. Hienoa että turvallisuus viedään vielä asteen pidemmälle, liivi näkyy päivälläkin tehokkaana huutomerkkinä autoilijoille. Huomio, varo, liikkeellä lapsi, ei mikään yrityksen mannekiini.
Anonyymi
hienoa ja niissä ei tietenkään ole logoa, mainosta jne. eli puhtaasta hyväntahdosta on kysymys eli turvallisuuden takia lapsethan eivät ymmärrä mitä lukee liiveissä
naiivi
Hieno ele yritykseltä.
Tomppa

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä