(1) kommentti

Olisiko tässä uusi kirjaston paikka Veikkolassa? – Vaihtoehto vanhan kirjaston remontille selvitetään

Veikkolan kekustassa on kunnalla torin vieressä metsäinen tontti, jolle kirjastoa kaavaillaan. (kuva: Kirkkonummen kunta)

Veikkolan kirjaston tulevaisuus ja sijoituspaikka otetaan uuteen tarkasteluun. Kokonaan uuden kirjaston rakentaminen selvitetään tyhjälle tontille Veikkolan keskustassa.

Asia on ollut esillä muutaman vuoden ja kolme vuotta sitten kunnanhallitus päätti, että vanha kirjasto peruskorjataan.

Vaihtoehtona oli tuolloin kirjaston sijoittaminen Veikkolan koulun laajennukseen. Koululaajennusta rakennetaan parhaillaan.

Kovasti mielipiteitä ja tunteitakin herättävä kirjastokysymys nostettiin uudelleen esille sen jälkeen, kun vanhan kirjastorakennuksen kuntoselvitys valmistui.

> Lue: Veikkolan kirjaston remontti maksaisi ainakin 2,5 milj. euroa − vaihtoehtona uusi kirjasto torin viereen (Viisykkönen 5.9.)

Kirkkonummen sivistys -ja vapaa-ajan lautakunta päätti keskiviikkoiltana yksimielisesti, että uudesta kirjastosta Veikkolan keskustaan tehdään hankeselvitys.

Lautakunnan päätös ei ole vielä ratkaisu suuntaan eikä toiseen, vaan ensimmäinen vaihe, kun rakennushankkeita ryhdytään suunnittelemaan.

Kunnalla on oma tontti Koskentorin varrella, joka kauan sitten on ajateltu terveysaseman paikaksi.

Tontille mahtuu rakentamaan muutakin kuin kirjaston tilat, jos niin halutaan.

(1) kommentti
Kommentit (1)

Kommentit (1)

Samalla samaan rakennukseen myös uusia liiketiloja Veikkolaan, kiitos! Palvelualan yrittäjiä olisi varmasti tulossa, jos vain tiloja olisi nykyistä enemmän tarjolla?
Jaakko

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx