(4) kommenttia

Oikeudessa 31-vuotiaalla naisella yhdessä nipussa 18 eri rikosta: Huumeita, rattijuopumuksia ja kortitta ajoja

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on tuominnut 31-vuotiaan naisen kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen lukuisista eri rikoksista, jotka ovat pääosin tapahtuneet Kirkkonummella.

Rikoksiin, joista tuomio tuli, on nainen syyllistynyt tänä vuonna tammi-elokuun aikana.

Tuomittu jäi kiinni rikoksista kolme kertaa Espoossa ja loput kerrat kirjattiin Kirkkonummella.

Naisen syyksi luettiin oikeudessa viisi erillistä huumausaineen käyttörikosta, viisi erillistä rattijuopumusta ja viisi erillistä kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta.

Lisäksi syytelistalla olivat lievä ampuma-aserikos, kätkemisrikos ja väärän henkilötiedon antaminen.

Ampuma-aserikos liittyy kaasusumuttimen hallussapitoon, kätkemisrikos toisen henkilön ajokortin varastamiseen. Tuomittu oli myös näyttänyt varastamaansa ajokorttia poliisille, joka oli pysäyttänyt hänet liikenteessä.

Perjantaina annetussa kuuden kuukauden tuomiossa on käytetty koventamisperusteita, koska nainen on saanut jo aiemmin kolme ehdotonta vankeustuomiota.

Tuore vankeustuomio on ehdoton, joten hän joutuu kärsimään sen vankilassa.

Rangaistusta määrätessään käräjäoikeus otti huomioon aikaisemman rikollisuuden, joka rikosten samankaltaisuuden johdosta osoittaa oikeuden mielestä tekijässä ilmeistä piittaamattomuutta lain kielloista ja käskyistä.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

(4) kommenttia
Kommentit (4)

Kommentit (4)

rikos se on joka kannattaa tosi mitätön tuomio ei mitään merkitystä kun pääsee vapaaksi tekee rikoksia ihan yhtä paljon kolme vuotta vähintään niin sitten voisi tulla järki päähän
primadonna
Hyvä. Toivottovasti 6kk vankeudessa sisältäisi myös päihdekatkaisuhoidon ja henkilö motivoituisi laittamaan elämänsä kuntoon. Vai onko se juna jo lopullisesti mennyt ohi. Tuolla menolla elämänkaari jää varmasti aika lyhyeksi.
Saara
puoli vuotta????
tuikkuli
Olisi ajanhukkaa käsitellä yksitellen kahdeksaakintoista juttua. Kun on vielä useita nippuja ammattilaisilla.
nipuissa

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx