(12) kommenttia

Nyt voi antaa Antti Rinteen hallitukselle palautetta − ministeri saapuu Kirkkonummelle kuuntelemaan

Liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin pysähtyy kirjastokiertueella Kirkkonummella. (kuva: SDP)

Pääministeri Antti Rinteen hallituksen ministerit jalkautuvat kesällä kirjastoihin esittelemään hallitusohjelmaa. Yksi ministeri pysähtyy Kirkkonummella.

Liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin (sd.) vierailee Kirkkonummen pääkirjastossa keskiviikkona 3.7. klo 16–17.

Tilaisuudessa ministeri Marin esittelee hallitusohjelmaa ja sen tavoitteita. Tilaa on myös yleisön kommenteille ja kysymyksille, sillä kirjastokiertueen tavoitteena on kuulla ohjelmasta palautetta.

Kaikille avoimen tilaisuuden juontaa liikenne- ja viestintäministeriön viestintäpäällikkö Johanna Stenholm.

(12) kommenttia
Kommentit (12)

Kommentit (12)

voi voi ei riitä aika eikä sanat niin pettynyt olen rinteeseen ja muihin jotka pettivät meitin
mymmeli
porvarihallituksen jälkien korjaaminen vaatii uudelta paljon voimavaroja,siihen tarvitaan tietysti uusia tekijöitä.hihat ylös ja duuniin.
suomi nousuun
Voisiko joku tilaisuuteen osallistuva tivata arvon ministeriltä, miksi SDP:n luotsaama hallitus lisää puoluetukiin 7,4 miljoonaa euroa? Eikö ahneudella ole mitään rajaa?
olen itse matkoilla tuolloin
Kyllä on taas kylänviisaat pähkäilleet kovasti ja parantaneet oloja .Kyllä se vain on niin että se joka aiheuttaa kustannuksia sen tulee niihin myös osallistua,mikään kun ei ole ilmaista.Tupakalle ja viinalle veroa niin että tuntuu,samoin jos ei kaasujalka pysy hallinnassa ei muutakuin sakkoa perään.Turha rutista vielä uuden hallituksen tekosista ,kun niitä ei vielä ole.Mennään tällä kokoonpanolla 4 vuotta ja vaihdetaan taas miehitystä haukutaan sitten sitä,näinhän se menee.Nyt on taas sossujen vuoro parantaa maailmaa,halla-aholaiset tulevat ja pelastavat tämän maan.
halla-aho for ever
Missä on Kirkkonummen pääkirjasto?
Jussi
Valtion rahoja tärvätään aikalailla turhuuteen, esimerkiksi puoluetuet voisi poistaa ensialkuun kokonaan sillä puolueita on aivan liikaa....
Staffan
Tuleeko paikalle sähköautolla?
Vai hevoskärryillä? Polttomoottorilla ei varmasti ainakaan! Ne nimittäin kielletään.

Turha ihmisten pelätä että veron kiristysten vuoksi Tallinnan matkailu kasvaa, hallituksella varmasti siihenkin luvassa joku kätevä haittavero, tai sitten hallitus konsultoi Päivi Räsästä ja matkailu kielletään haitallisena ja luonnottomana -ja niin ongelma poistuu.

Nykyhallituksella on kova yritys muuttaa Suomi Skandinavian Pohjois Kurjalaksi.
Anonyymi
Edesmenneen Sipilän hallituksen aikaan yritysten taseet saatiin kuntoon, eli tarkoittanee sitä että osingot pystyttiin jakamaan täysimääräisesti omistajilleen. Nyt Rinteen hallituksen aikana odotusarvot ovat, että Suomen tuottavuus voidaan jakaa myöskin niille, joilla ei ole näitä osinkotuloja syystä taikka toisesta ole.
kuntalainen_
Viina ja tupakka - veron nosto sopii hyvin. Niiden haitoista tulee vuosittain miljardi kulut!
Ei kiitos!
Kyllä on mennyt äänestys pieleen jo verotuksen takia saadaan siitä lisää Virontuontia. Vielä jos liikenneministeri hyväksyy vielä tämän Palsternakkan yhden kilometrin ja satasen maksun hävetkää äänestäjät
Anonyymi
Suomen pääkaupunki on Tallina ja sinnehän ne verorahat pitää viedä.
Suomeen lisää veroja vaan.
Eihän nykyinen hallitus ole ehtinyt tehdä vielä juurikaan mitään, mutta ilmeisesti tavallista kansalaista kuritetaan jatkossakin kaikenmoisilla veronkorotuksilla ja varsinkin nuo haittaverot alkoholin, röökin ynnämuiden osalta osalta tuntuvat perin hassuilta sillä ne lisäävät vain kuluttajien ostosmatkailua esimerkiksi Viron suuntaan?
Anonyymi

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx