(12) kommenttia

Nyt voi antaa Antti Rinteen hallitukselle palautetta − ministeri saapuu Kirkkonummelle kuuntelemaan

Liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin pysähtyy kirjastokiertueella Kirkkonummella. (kuva: SDP)

Pääministeri Antti Rinteen hallituksen ministerit jalkautuvat kesällä kirjastoihin esittelemään hallitusohjelmaa. Yksi ministeri pysähtyy Kirkkonummella.

Liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin (sd.) vierailee Kirkkonummen pääkirjastossa keskiviikkona 3.7. klo 16–17.

Tilaisuudessa ministeri Marin esittelee hallitusohjelmaa ja sen tavoitteita. Tilaa on myös yleisön kommenteille ja kysymyksille, sillä kirjastokiertueen tavoitteena on kuulla ohjelmasta palautetta.

Kaikille avoimen tilaisuuden juontaa liikenne- ja viestintäministeriön viestintäpäällikkö Johanna Stenholm.

(12) kommenttia

Kommentit (12)

Sivut

voi voi ei riitä aika eikä sanat niin pettynyt olen rinteeseen ja muihin jotka pettivät meitin
mymmeli
porvarihallituksen jälkien korjaaminen vaatii uudelta paljon voimavaroja,siihen tarvitaan tietysti uusia tekijöitä.hihat ylös ja duuniin.
suomi nousuun
Voisiko joku tilaisuuteen osallistuva tivata arvon ministeriltä, miksi SDP:n luotsaama hallitus lisää puoluetukiin 7,4 miljoonaa euroa? Eikö ahneudella ole mitään rajaa?
olen itse matkoilla tuolloin
Kyllä on taas kylänviisaat pähkäilleet kovasti ja parantaneet oloja .Kyllä se vain on niin että se joka aiheuttaa kustannuksia sen tulee niihin myös osallistua,mikään kun ei ole ilmaista.Tupakalle ja viinalle veroa niin että tuntuu,samoin jos ei kaasujalka pysy hallinnassa ei muutakuin sakkoa perään.Turha rutista vielä uuden hallituksen tekosista ,kun niitä ei vielä ole.Mennään tällä kokoonpanolla 4 vuotta ja vaihdetaan taas miehitystä haukutaan sitten sitä,näinhän se menee.Nyt on taas sossujen vuoro parantaa maailmaa,halla-aholaiset tulevat ja pelastavat tämän maan.
halla-aho for ever
Missä on Kirkkonummen pääkirjasto?
Jussi

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx