(1) kommentti

Nuori lauluduo pääsee tekemään singlen ja videon − koko finaali oli kirkkonummelaisten esiintyjien juhlaa

Greta Eskelinen ja Daniela Owusu ovat Winellska skolanin kahdeksasluokkalaisia.

Kirkkonummelainen lauluduo Daniela Owusu ja Greta Eskelinen selvittivät tiensä viime vuoden puolella alkaneen musiikkikatselmuksen finaaliin ja jaettuun ykkössijaan.

Lauluduo D&G esiintyi keskiviikkoiltana Helsingissä yhdeksän muun finaaliin päässeen artistin tai yhtyeen kanssa. Finalisteista viisi oli Kirkkonummelta.

− Daniela ja Greta esittivät finaalissa kolme kappaletta, jotka tekivät vaikutuksen tyylipuhtaudellaan, harjaantuneisuudellaan ja taidokkuudellaan musiikin ja nuorisotyön alan ammattilaisista koostuvaan raatiin, kertoo kirkkonummelaista bändimaailmaa hyvin tunteva nuoriso-ohjaaja Mikko Nissinen.

Palkinnoksi Max Vol -finaalin voittajat saavat mahdollisuuden singleäänitteen ja musiikkivideon tuotantoon Omnian ja Nuori Espoon tuottamana.

Yhteensä viidestä eri aluekatselmuksesta ympäri Uuttamaata mukaan Max Vol -finaaliin valikoitui Kirkkonummelta viisi bändiä/artistia.

Finaaliin päässeet kirkkonummelaiset olivat D&G:n lisäksi rock-trio Substantive, folk-pop-rap-yhtye Neljäs Kerros, rap-posse Myytti & Fiasko ja rap-artisti Wibe.

(1) kommentti

Kommentit (1)

Hyvä Kirkkonummi ja kirkkonummelainen nuorisotyö!
Anonyymi

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx