(0) kommenttia

Nuoret soittajat keräävät rahaa Hongkongin-matkaan − luvassa isolla orkesterilla AC/DC:n, Queenin ja Deep Purplen hittejä

Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston sinfoniaorkesteri Laurentius-salissa Lohjalla. (arkistokuva)

Musiikkiopiston oppilaat Kirkkonummelta ja Lohjalta ovat ottaneet ison haasteen vastaan ja suunnittelevat konserttimatkaa Hongkongiin. Rahoitusta kerätään konserteilla.

– Nuoret keräävät itse soittamalla rahaa matkaa varten. Sen lisäksi haemme myös avustuksia, apurahoja ja yritysyhteistyökumppaneita. Tämä on kunnianhimoinen projekti, mutta uskon, että onnistumme siinä, rehtori Satu Ylönen kertoo.

Kirkkonummen musiikkiopiston kamariorkesterin ja Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston sinfoniaorkesterin yhteistä konserttimatkaa Hongkongiin on suunniteltu syksyksi 2020. Orkesterit ovat yksityisen kristillisen poikakoulun vieraana.

Seuraava yhteinen konsertti on Bohemian Rhapsody -konsertti, joka kuullaan Kirkkoharjun koulun A-salissa lauantaina 18.5.2019 kello 16.00 ja päivää aikaisemmin Lohjalla Laurentius-salissa.

Kirkkonummen konsertissa musiikkiopiston kamariorkesteri ja Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston sinfoniaorkesteri muuntautuvat isoksi rock-pop -orkesteriksi.

Kaikkiaan lavalle astelee noin 60 nuorta ja luvassa on uusia versiota suurista hiteistä sekä laulettuna että soitettuna.

Konsertissa kuullaan sinfoniaorkesteriversioina rock-musiikin klassikoita kuten AC/DC:n ”Back in Black”, Queenin ”Bohemian Rhapsody” ja Deep Purplen ”Smoke On The Water”.

Muissa kappaleissa solisteina laulavat lahjakkaat nuoret Lohjalta ja Kirkkonummelta.

Luvassa on paljon tuttuja kappaleita kuten ”The Colours of the Wind”, James Bond-elokuvasta” The Skyfall” ja ”Sun särkyä anna mä en”.

Liput konsertteihin maksaa 15 euroa (musiikkiopistojen oppilaat ja alle 8-vuotiaat lapset 5 euroa ja lippuja saa tuntia ennen ovelta.

Konsertteihin on mahdollista ostaa lippuja ennakkoon Kirkkonummella kahvila Rostasta.

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx