(2) kommenttia

Nopeusvalvonnan kamerat ovat räpsähdelleet harvakseltaan Kirkkonummella − "sakkorysä" oli siirretty toiseen kuntaan

Peltipoliisit valvovat liikennettä Kehä III:lla Masalan kohdalla. Suurin osa tolpista on kuitenkin ilman kameroita, joita siirrellään paikasta toiseen.

Poliisin automaattinen nopeusvalvonta oli viime vuonna tilaston mukaan Kirkkonummella aika laimeaa. Naapurikunnissa kamerat ovat olleet huomattavasti useammin käytössä.

Länsi-Uudenmaan poliisin tilasto 2018 kertoo, että Kirkkonummella oli automaattivalvonnan suoritteita koko vuoden aikana 495. Vähennystä oli 67 kappaletta.

Kirkkonummella peltipoliiseja on 51:llä ja Kehä III:lla. Lisäksi poliisilla on käytössään nopeusvalvontakameralla varustettuja valvonta-autoja.

Automaattista valvontaa on tilaston mukaan lisätty tuntuvasti Siuntion alueella.

Automaattivalvonnan suoritteita kirjattiin Siuntiossa lähes 8 400. Määrä tuplaantui toissa vuodesta.

Muutenkin liikenteen valvontaa näyttää olevan Siuntion alueella tehostettu. Liikennerikkomuksia oli poliisin kirjoissa viime vuonna noin 3 100. Määrä on yli kaksinkertainen toissa vuoteen verrattuna.

Liikennerikokset listataan erikseen. Niitä oli Siuntiossa 363 ja Kirkkonummella 564.

Sen sijaan Inkoossa valvonta oli selvästi vähennetty ainakin tilaston mukaan. Automaattisuoritteita oli viime vuonna noin 1 150, mikä on 2 100 vähemmän kuin vuonna 2017.

Espoon alueella automaattivalvonnalla "napattiin" ylinopeuksia viime vuonna noin 50 000 kappaletta. Kasvua oli vuodentakaiseen noin 20 000.

> Ylinopeuksien tehovalvonta käynnissä – Poliisi: Kantatie 51 pystyttiin kahdessa vuodessa rauhoittamaan peltipoliiseilla (Viisykkönen 23.8.2017)

(2) kommenttia

Kommentit (2)

Tulkaa Sokeritehtaantielle Kantviikkiin pitämään ratsiaa . Täällä nopeustaulu vinkuu punaista jatkuvasti. varmaankin 80 % autoilijoista ajaa yli sallitun 40. Yleensä lähellä 50 ja ylikin. Henkilöautot, rekat ja linja-autotkin ovat näitä hurjastelijoita.
huolestunut koululaisten mummi
Kyllä varmaan on herra peltipoliisipäällikkö Petterson harmissaan kun ei ole tuottoa
Peltipoliisi

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx