(17) kommenttia

Netistä tilatut ruokaostokset voi nostella suoraan autoon − Prismaan tulee verkkokaupan noutopiste

Kirkkonummen Prisma avaa kesään mennessä verkkokaupan noutopisteen kattotasanteen parkkipaikalle.

Kirkkonummen Prismaan avataan ennen kesää noutopiste, josta asiakkaat voivat käydä hakemassa netistä tilaamansa ostokset.

Varuboden-Osla on aloittanut noutopisteen tarvitsemien tilojen rakentamis- ja muutostyöt kuukausi sitten.

- Tavoitteenamme on, että uusi palvelu on asiakkaiden käytössä toukokuussa, kertoo Prismajohtaja Jan Lundmark.

Kauppakassi-palvelun noutolokerikot tulevat Kirkkonummen Prisman kattoparkin läheisyyteen hissien viereen ja lähimmät pysäköintiruudut varataan Kauppakassi-asiakkaille.

Kauppakassi-palvelussa asiakas tilaa ruokaostoksensa netissä, S-ryhmässä yleisesti käytössä olevalta Foodie.fi-sivustolta.

Tilauksen yhteydessä voi valita toimituspaikaksi Prisma Kirkkonummen. Samalla asiakas valitsee itselleen sopivan ostosten noutoajan.

Ostokset noudetaan Prisman noutolokerikoista. Valmiiksi keräiltyjen ja pakattujen ostosten nostaminen kylmälokeroista auton takaluukkuun on helppoa ja nopeaa.

Verkkokaupan ostosten hinnat ovat samat kuin keräilypäivänä Prisman hyllyissä. Ostosten päälle tulee muutaman euron keräilymaksu.

Varuboden-Osla aloittaa nyt rekrytoinnin kauppakassipalvelussa tarvittavien keräilijöiden osalta.

Kirkkonummea lähin S-ryhmän verkkokaupan noutopiste on tällä hetkellä Olarin Prismassa.

Myös Kirkkonummen Citymarketilla on noutopalvelu. Tilatut ostokset tuodaan auton luo.

 

(17) kommenttia

Kommentit (17)

Sivut

Kauppahalli24.fi tuo tavarat suoraan kotiin eikä kotiinkuljetus ole edes kallista.
Toimii
Ei tuo tosiaan mitää uutta ole, että tavaroita voi etukäteen tilata. Varuboden toimitti Kirkkonummella kotiin elintarvikkeita ym VAK-myymälästä jo 1960-luvun puolivälissä. Ei tarvinnut silloin autottomien kassejaan pitkin käsin maata viistäen raahata. Nyt pitää siis olla auto, silloin ennen tuli pahvilaatikko kaupan päälle.
Kehityksen kaari
"Kauppakassi-palvelun noutolokerikot tulevat Kirkkonummen Prisman kattoparkin läheisyyteen hissien viereen ja lähimmät pysäköintiruudut varataan Kauppakassi-asiakkaille.. Ostokset noudetaan Prisman noutolokerikoista. Valmiiksi keräiltyjen ja pakattujen ostosten nostaminen kylmälokeroista auton takaluukkuun on helppoa ja nopeaa."

Kitwe, jos ei autolla niin millä?. Kattoparkkipaikalla on pyöräilyn kieltävä liikennemerkki.
Joppe joutomies
Joppe Joutomiehelle tiedoksi, että ei noutopisteeseen varmaankaan autolla ole tarkoitus ajaa. Ei myöskään pyörällä. Noutopisteeseen pääsee hissillä - myös rollaattorilla.
Kitwe
Kuinka on huomioitu EI-autoilevat asiakkaat, jos nouto on yläkerran parkkitasolla? Eihän sinne voi pyörällä tai rollaattorilla mennä.
Joppe joutomies

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx