(10) kommenttia

IS: Naisen taposta Masalassa epäilty mies oli saanut aiemmin 10 vuotta vankeutta

Vajaat kaksi viikkoa sitten Masalassa tapahtuneen tapon tekijäksi epäillään miestä, jolla on Iltasanomien tietojen mukaan erittäin pitkä väkivaltarikosten tausta.

Poliisi tiedotti tällä viikolla, että asunnosta löydettiin Masalalassa kuollut nainen.

Taposta, joka tapahtui 13.-14.1 välisenä aikana, epäillään hiljakkoin naisen naapuriin muuttanutta vuonna 1978 syntynyttä miestä, jolla oli saanut vankeustuomion jo aiemmin. (Viisykkönen 22.1.)

IS selvitti vanhojen tuomioiden asiakirjoja. Mies on saanut vankeustuomion kolmesta eri väkivaltarikoksesta.

Niistä vakavin tapahtui vuonna 2002. Mies oli kostean ravintolaillan päätteeksi kotonaan hakannut ravintolasta mukaan tulleen miehen pöydänjalalla kuoliaaksi. Oikeus piti tekoa erityisen raakana.

Oikeudessa mies sai 10 vuotta vankeutta. Seuraavan kerran mies oli tuomiolla vuonna 2012, kun hän oli pahoinpidellyt sivullista naista kioskissa.

Mies on viimeisimmän tappoepäilyn takia vangittu 18.1.

> Iltasanomien juttu

(10) kommenttia
Kommentit (10)

Kommentit (10)

SE henkilö joka päätti vapauttaa , aiheuttamastaan vahingosta vastuuseen
Paju
Tapaus on ikävä ja pelottava. Lisää varovaisuuta ja pelkoa. Vaikea näin sivullisen on arvailla tekijän taustoja lähemmin. Viranomaiset yleensä vakaviin rikoksiin syyllistyneen suojaamiseksi, pyrkivät sijoittamaan huomaamattomasti tavallisten kuolevaisten joukkoon. Kun tapaus toistuu ja tuomitaan uudelleen pääsee hän vapaaksi ajallaan, turvallisuus arviota joku vähän lisää ja sijoitetaan edelleen vapaille markkinoille entistäkin hajaantuneempana. Vähän heittäytyy vaikka uskovaiseksi uudelleen, turvapaikkakin on varma.
nim. poliisi kun ei kerro totuutta ja niinkuin asia on
"Tällainen tyyppi ei taida olla yhteiskuntakelpoinen, eikä kalliinpuoleinen vankilassa pitäminenkään taida väkivaltaista mielentilaa paljoa parantaa. Mikä avuksi...minne tällaiset henkilöt voisi sijoittaa tai lähettää?"

Näköjään Kirkkonummelle. Ehkä tämänkin tuomion lusittuaan saattaa palata sinne.
jerkslätt
Miksi tämä kaveri on majoitettu Kirkkonummelle ?
Oliko alun perin Kirkkonummelta kotoisin. Näitä KRIMEJÄ siirrellään ympäri suomen aivan vieraiden ihmisten harmiksi

Turvatonta
Niin se vaan on: älä viitsi valehdella. Rikosten määrä on laskenut tasaisesti ja jos luet mitä vaan kriminologian tai rikollisuuden historian kirjaa, löytyy sieltä aivan kauheita ja tiheään tapahtuneita hirveyksiä, jotka ovat vähentyneet liki olemattomiin määriin nykypäivään mennessä. Tähän vielä päälle esimerkiksinperheväkivalta, jota muutamassa kymmenessä vuodessa on saatu kitkettyä todella paljon maassamme.

Olen tosin siitä samaa mieltä muiden kanssa, ettei tällaisia selvästi yhteiskuntakyvyttömiä hylkiöitä voi päästää kävelemään kansalaisten seassa. Koska kuolemantuomio on kielletty, on kiven sisään eristäminen ainoa vaihtoehto.
J. Korolainen
kannatan vanhuusikään asti olevaa tuomiota näissä tapauksissa se olisi paras ei missään muualla pääse näin vähällä koska näin käy missähän on seuraava mahdollinen murha tai tappo...toivottavasti ei osu kohdalle
anonyymi
Tällainen tyyppi ei taida olla yhteiskuntakelpoinen, eikä kalliinpuoleinen vankilassa pitäminenkään taida väkivaltaista mielentilaa paljoa parantaa. Mikä avuksi...minne tällaiset henkilöt voisi sijoittaa tai lähettää?
Anonyymi
Se on oikesvaltion yleinen käytäntö, että rikoksensa kärsinyt vapaudetaan linnasta. Ja sanotaa niikuin historia toistaa itseää. Viranomaisten toimivaltuudet ovat pienet ja tavallisten kansalaisten aivan mitättömät, kuten itse uhrienkin. Toisin oli ennen, kansalaisten toimivaltuudet ylittivät viranomaisten. Eikä siinä tarvittu kalliita tuomareitakaan asioiden selvittämiseksi. Rikoksia ei tehty juuri ollenkaan.
Mentiin niinkun hammas hampaasta, ei jäänyt epäilyksillekään jalansijaa, joten rikosten tekoonkin kynnyskin oli korkealla. Se riiti karkoittamaan rikolliset kokonaan.
nim. niin se vaan on
Aivan uskomatonta! Voitaisiin ottaa malli tässä asiassa Usasta, jossa tyyppi olisi ollut loppuikänsä lusimassa.
Jail
Miksi tuollainen tyyppi päästetään aina vain vapaaksi tekemään lisää?
Jokin muu ratkaisu

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä