(0) kommenttia

Nainen myi nettikaupassa tyhjää - epäillään petoksesta

Kirkkonummelainen nainen on jäänyt kiinni nettikauppahuijauksesta. Poliisin mukaan nettivilunki on ollut niin jatkuvaa, että kysymyksessä on petos.

Kirkkonummelaisen vuonna 1991 syntyneen naisen epäillään syyllistyneen lukuisiin yksittäisinä tekoina tehtyihin lieviin petoksiin myymällä tori.fi palstalla erinäisiä vähäarvoisia tuotteita, joita hän ei kuitenkaan ole toimittanut ostajille. 

Tyypillisiä tuotteita ovat esimerkiksi Sinkkuelämää-tuotantokausi, Game of Thornes - tuotantokaudet, Muumimukeja, Michael Kors -lompakko tai laukku, Guess -laukku ja nahkaballerinat.

Lukuisista yksittäisistä teoista koostuen asiaa tutkitaan Kirkkonummen poliisissa lievän petoksen sijasta petoksena.

Masalan kahvilan ikkunan rikottiin

Masalassa Sepänkyläntie 1:ssä toimivan Deco Cafe Babylonin ikkuna on rikottu perjantain kello 18.00 ja lauantain kello 02.30 välisenä aikana.

Lukkarinmäki 1:n kerrostalossa olevaan asuntoon murtauduttiin perjantaina kello 15.00 - 18.00 välisenä aikana. Asunnosta anastettiin vähäinen määrä omaisuutta.

Poliisi tapasi perjantaina kello 21 aikoihin Siuntion kunnantalon lähistöllä sekavan oloisen vuonna 1993 syntyneen lohjalaisen miehen.

Poliisi yritti puhuttaa miestä, jolloin mies lähti karkuun siinä kuitenkaan onnistumatta.

Turvatarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löytyi muutamia grammoja marihuanaa. 

Miestä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta sekä niskoittelusta poliisia vastaan

(0) kommenttia

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx