(6) kommenttia

Myös systemaattista ilkivaltaa on havaittu Kirkkonummella − vaalimainoksia on tuhottu ja se on rikos

SDP:n vaalimainoksen tärvelemisessä on nähty oikein vaivaa, revitty juliste on käännetty vielä ylösalaisin. Sinisten galleriamainos on revitty toisaalla.

Vaalihuuma nousee näissäkin vaaleissa joillakin liikaa päähän ja suoranaista raivoa puretaan vaalimainoksiin. Niiden tuhoaminen on selkeästi rikos.

Kasanedustajaehdokas Markus Myllyniemi (sd.) Veikkolasta kertoo, että hänen mainoksiaan on rikottu ja revitty johdonmukaisesti, viimeksi viime yönä.

− Myös demarien yhteismainoksia kunnan pystyttämissä telineissä on useissa paikoissa sotkettu tai revitty kokonaan pois ja niitä on pitänyt vaihtaa, kertoo Myllyniemi, joka on ensimmäistä kertaa pyrkimässä eduskuntaan.

Demarien ja Myllyniemen mainosten ilkivallasta on tehty rikosilmoitus. Veikkolassa on pystytty joitakin tuntomerkkejäkin tekijästä kertomaan poliisille.

Myös Perussuomalaisten ehdokas Riikka Purra Kirkkonummelta kertoo, että hänen mainoksiaan on tuhottu lähes järjestään.

− Johdan jopa perussuomalaisten epävirallista kisaa siitä, kenen mainoksia on tuhottu eniten koko maassa, Purra sanoo.

Kirkkonummella on Purran mukaan tuho käynyt kaikkialla: Veikkolassa, Masalassa, Jorvaksessa, keskustassa ja muuallakin. Keskustassa oleva mainos on tuhottu jopa useamman kerran päivässä.

Ilmiö on enemmän tai vähemmän tuttu joka vaalien alla. Vaalimainosten rikkominen on rikoslain nojalla rangaistavaa.

Joka oikeudettomasti hävittää tai vahingoittaa toisen omaisuutta, on tuomittava vahingonteosta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi, sanoo laki.

Kirkkonummen poliisilaitoksella ei ole tiedossa ainakaan vielä tavallista poikkeavaa ilkivallanaaltoa, joka kohdistuu vaalimainontaan.  

(6) kommenttia

Kommentit (6)

Sivut

Ikävää kyllä mutta muistakaa mainostajat kuitenkin siivota vaalimainokset pois etteivät jää roskaamaan luontoa.
Muuten huonoa
Kyseessä on joko ilkivalta tai tarkoitus vaikuttaa vaaleihin. Vaalien alla tunteet ovatkin kuumimmillaan. Varsinkin SDP, vihreät, vasemmistoliitto ja ruotsalainen kansanpuolueen edustajat, sekä kristilliset äänestäjät ovat aivan kiihkona käymään toistensa kimppuun. Vaikea sanoa sitten henkilöistä kuka sitten on asialla ollut.
Tuleehan ne poistaa vaalien jälkeen. Ennen kunnalliskodin hoitokit korjasivat syksyisin heinänteon jälkeen, öisin (oli normaalia kuumempaa, kuin nykyisin) pois heinäseipäät kunnan heinäpellolta, auttaakseen töissä oliva,t aina mukana. Kerrankin kunnan työmiehet olivat niittäneet heinää ja jystäneet päivällä heinäseipäät valmiiksi, yöllä ne olikin jo kerätty talviteloilleen. Sosialismia ennen.
nim. maisemaa pois rumentamasta,ympäristö puhtaaksi
Ilmoittakaa, keskeyttäkää, kuvatkaa - nykypäivän tekniikalla nämä tekijät saadaan kiinni ja vastaamaan tekemistään rikoksista. Eri asia on, onko näillä tekijöillä omaa rahaa vaadittuihin korvauksiin.
Sirkkis
Juurikin näin, ei taida kuitenkaan olla alaikäisten tekosia? Onhan nuita syrjäytyneitä ja muutoin vetäytyneitä henkilöitä jopa Kantvikissa jotka haluavat purkaa tuntojaan yhteiskunnalle kaikin mahdollisin tavoin....
Anonyymi
No nämä tekijät ovat ne samat jotka kaatavat hautakiviä, kas kun ei uskalla ryppyillä eläville ihmisille.
Pelkurit työssä öisin.

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx