(12) kommenttia

Myös Kirkkonummen ravintolassa tarjoillaan jatkossa ruokaa pöytiin – Mäkkäri on remontissa

Kirkkonummen McDonald´s avattiin 22 vuotta sitten. Viimeksi ravintolassa tehtiin iso remontti vuonna 2012.

Kirkkonummen McDonald's-ravintola remontoidaan tämän viikon aikana ja ravintola muutetaan ketjun uuteen konseptiin, johon siirtyminen aloitettiin pari vuotta sitten.

Ravintolasali saa remontissa uuden ilmeen, ja autokaistalle asennetaan uudet digitaaliset menutaulut.

Ravintolaan asennetaan remontin yhteydessä sisälle uudet digitaaliset tilauskioskit.

Niiden avulla asiakkaat voivat valita haluamansa tuotteet, tilata ja maksaa tilauksensa digitaalisilta näytöiltä.

Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan heti tilauksen jälkeen ja tarjoillaan suoraan pöytään, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Suomen McDonald´s kertoi pari vuotta sitten uudistavansa kaikki ravintolansa, joita on nyt 66.

Kirkkonummen McDonald's-ravintola on 47. Suomen McDonald's-ravintola, josta löytyy remontin jälkeen digitaaliset tilauskioskit.

McDonald´s -ravintolat ovat yrittäjävetoisia. Kirkkonummen ravintolan omistaa Hannu Siitarinen.

Hän omistaa tällä hetkellä Kirkkonummen lisäksi, Espoon Lommilan ja Niittykummun, Helsingin Herttoniemen, Teollisuuskadun ja Vuosaaren sekä Vantaan Vaaralan ravintolat.

> Kirkkonummen Mäkkärin omistaja laajensi ketjuaan – 11 ravintolaa (Viisykkönen 2.5.2016)

(12) kommenttia
Kommentit (12)

Kommentit (12)

Burger King myös Mikkelässä Espoon keskuksessa ihanaa nam...
Tietäjä
Jos vaan laatuunkin saisi parannusta -viime aikoina täysin ala-arvoinen ruoka verrattuna ketjun yleiseen tasoon.
Anonyymi
Autokaistalla aina saanut hyvää palvelua ja oikeat tuotteet.
Mummi
Yök! Inhoan noita epähygienisiä tilaustauluja, joita kukin vuorollaan käy tahmaisilla sormillaan naputtelemassa. Lisäksi kaikki erikoistoiveet on haastava löytää noilta tauluilta. Täytyy varmaan vaihtaa autokaistalle...
Palvelua, kiitos!
Ei taida uudistus vaikuttaa kuitenkaan sapuskan laatuun, parhaimmat burgerit saa edelleen varmaan jatkossakin Burger Kingistä ja lähin löytyy Isosta Omenasta...
Luigi
Voi ei. Vaikeaksi menee mäkissä asioiminen kun jostain digikioskista tilataan ja maksetaan. Ei taida onnistua käteisellä maksaminenkaan. Harmi jos normikassat ja henkilökohtainen palvelu lopetetaan.
Palvelu kunniaan
Mis mun kotiin tilaus on? Ihme takapajula kyl. Tahtoo käyttää mäkfättiappii. En oo ainut fätti joka haluu megis burgerit himaa lighti limul ja dipil.
Burgerit maistuu aina
Toivottavasti tämän paikan ruoka on jatkossa tuoretta ja lämmintä kun asiakas sen saa tarjottimelle. Viimeiset kymmenen kertaa on pitänyt palauttaa ruoka takaisin kas kun se on ollut kylmää.
Lisäksi ravintolan siisteyteen ja puhtauteen on syytä kiinnittää jatkossa suurta huomiota.
Ei mikään A luokan paikka
Kun saisi vielä kotiinkuljetukset myös Kirkkonummella niin hyvä olisi.
Ovelle myös kiitos
Minua ihmetyttänyt viime aikoina mäkkärissä täysin maustamattomat pihvit. Varsinkin tuplajuusto hampparin pihvi täysin suolaton ja ei yhtään pippuria. En tiedä että eikö niitä "kokkeja" kouluteta ollenkaan ja luulisi että jokainen ymmärtää paistaessa lisätä pihviin suolaa ja pippuria.
Ihmeissään
Samalla hra Siitarinen voisi päivittää myös henkilökunnan perehdyttämisen ja osaamisen. Viimeisen viiden vuoden aikana olen asioinut Kirkkonummen Macissa n. 20 kertaa. Tuotteita puuttunut laskutuksen mukaisesta tilauksesta lähes jokainen kerta. Muutaman kerran myös tuotesisällöissä ollut toivomisen varaa -> kuten esim. pihvien puuttuminen purilaisista jne. Sama koskee henkilökunnan palveluasennetta, joka on ajoittain ollut ala-arvoinen. Priimaa on turha odottaa tällaisilta paikoilta mutta normaalit käytöstavat ei liene kohtuuton vaatimus.
Ero McDonaldsin muihin palvelupisteisiin palvelutasossa on merkittävä. Liekö syynä se, että Kirkkonummella ei ole kilpailua. Ihmettelen myös, että asia ei ole noussut esille päämiehen ketjutarkastuksissa tai siihen ei ole ainakaan asiakkaalle näkyvällä tavalla puututtu.
Palvelussa parantamisen varaa
Hyvältä kuulostaa uudistus:)
Peukku

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx