(2) kommenttia

Myös kallis golfosake Kirkkonummella nostettiin esille Postin palkkakohussa

Postin golfosakekaupat Espoossa ja Kirkkonummella menevät tarkempaan syyniin. Kuva ei liity jutun golfkenttiin.

Viime päivinä on vellonut keskustelu Postin työntekijöiden palkanalennuksesta ja toisaalta yhtiön johdon huipputuloista.

Posti neuvottelee noin 700 työntekijän palkoista, joita yhtiö haluaisi laskea ammattiliiton mukaan vajaan kolmasosan.

Samalla kun yhtiön johdon erittäin muhkeita tuloja on ihmetelty, Iltalehti kaivoi esille Postin hankkiman golfosakkeen Kirkkonummelta Sarvfik Golfista, jota pidetään Suomen kalleimpana golfkenttänä.

Hankinta tehtiin Iltalehden mukaan Postin toimitusjohtajan Heikki Malisen ehdotuksesta vuonna 2015. Samaan aikaan Postissa oli alkamassa suuret yt-neuvottelut.

Samalla Posti myi Espoossa sijaitsevan Master Golfin osakkeet kovalla tappiolla.

Omistajaohjausministeri Sirpa Paatero (sd.) aikoo selvittää myös golfosakkeen taustaa samalla, kun käydään läpi Postin johdon palkkoja. Paatero kertoi aikeistaan perjantaina.

Postin johdon tulot ovat nousseet rajusti viime vuosina samaan aikaan, kun yhtiö on kovalla kädellä pyrkinyt karsimaan kulujaan muun muassa irtisanomisilla.

Taloussanomien laskelmien mukaan toimitusjohtaja Malisen palkat ja palkkiot yhtiöstä ovat nousseet jo lähes miljoonaan euroon vuodessa

(2) kommenttia
Kommentit (2)

Kommentit (2)

Eikö sillä vajaalla miljoonapalkalla ole vara ostaa oma osake? Ei kai me veronmaksajat sitä tarvii ostaa häneelle?
Vai saako mekin käyttää sitä.
Postin palvelut ovat tärkeitä, mutta ongelmia taitaa olla. Luulisi postin palveluista päättävienkin tietävän, ettei kolfin pelaamisella voi menestyä. Postin työtekijät ovat tosi liemessä maksaessaan eliitin huvittelut ja viinalaskut, puhumattakaan miljoona palkat. Bonukset taitaa postilla muodostua työntekijöiden palkoista, niitä laskemalla ja töitä lisäämällä, porukkaakin pihalle heittämällä. Mutta kukapa se työstä, kun jouten elää helpommalla.
nimimerkki antaapa vain herrojen mässäiillä, kuin Nokialla

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx