(4) kommenttia

Moni lomautettu on päässyt töihin, mutta työttömyysluvut ovat yhä karut Kirkkonummella

Työttömyystilanne on helpottanut hieman Kirkkonummella viime kevään pahimmasta tilanteesta. Viime viikolla työttömiä työnhakijoita oli vajaat 2 500.

Työttömyysprosentti oli viikolla 28 Ely-keskuksen tilaston mukaan 12,5. Se on yhä lähes kaksinkertainen viime helmikuuhun verrattuna.

Kokonaan työtä vailla oli viime viikolla Kirkkonummella 1 742 henkilöä.

Lomautettuja oli 737 ja lukumäärä on pudonnut useilla sadoilla viime viikkojen aikana.

Kirkkonummen työttömyysastetta on nostanut erityisesti lomautukset. Vielä viime helmikuussa lomautettuja oli Kirkkonummella 70.

Koko Uudenmaan työttömyysprosentti oli kesäkuun lopussa 16,2. Koronatilanne on heijastunut poikkeuksellisen voimakkaasti suuriin kaupunkeihin. Esimerkiksi Helsingin työttömyysprosentti oli 17,6.

(4) kommenttia
Kommentit (4)

Kommentit (4)

Kyllähän töitä varmasti on, mutta maahanmuuttajat kuormittavat suurta työttömien joukkoa, heille ei pitäisi olla töitä, vaikka heidät etusijalle pyritäänkin asettamaan.
Hallitus tytöt pyrkivät varmaankin parhaansa tekemään- nuorille ja varsinkin tytöille järjestämään koulutusta ja koulutusta vastaavaa työtä. Rahastahan se on vain kiinni minkalaista työtä saadaan aikaiseksi.
Taitaa olla tilanne Suomessa vähän heikko rahan suhteen, rahat ovat törsätty ulkomaille.
Perussuomalaiset saavat paremminkin töitä, kun ovat yrittäjiä ja rahamiehiä, siten ettei paskallekaan taivu.
Anonyymi
Juu ja ei se paljoa statsei nosta kun haalitaan insinöörei ja lääkäreitä ulkomailta...työttömiks. Ja lisää tulee. Kai kunnalla on varaa.
Järkee 0
Edellinen hallitus piilotti työttömiä tilastoista ja nykyinen toi ne taas mukaan tilastoon. Ihan kunnon palkkatöitä ei ole tainnut lähteä. Koronavirus sitten omalta osaltaan sotki tiettyjä aloja hetkellisesti.

Töitä on yhä tarjolla ja niitä saa kun soittelee, palkka ei vaan houkuta tavalliseen tulotasoon tottunutta.
Näin on jämpti!
Hallituksen ”saavutukset” alkavat näkymään.
Tomppa

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx