(6) kommenttia

Miltä tulevaisuuden Kirkkonummi näyttää? − Minimessut valottaa vaihtoehtoja ja kysyy mielipiteitä

Kirkkonummen keskustaan on ideoitu muun muassa tällaista kerrostaloa. (havainnekuva: Arkkitehtitoimisto Jukka Turtiainen)

Kirkkonummi-päivien yhteydessä esitellään kunnantalolla Kirkkonummen rakennushankkeita ja tulevaisuuden visioita, joista kysytään kuntalaisten mielipiteitä.

Minimessuilla kunnantalon ala-aulassa lauantaina 24.8. on nähtävillä Kirkkonummen liikekeskustan kehittämissuunnitelmia sekä keskustan rakennushankkeita ja katujen yleissuunnitelma.

Paikalla on myös kunnan asiantuntijoita keskustelemassa kehityssuunnitelmista.

Kaikilla tapahtumaan tulijoilla on mahdollisuus osallistua kyselyyn ja vaikuttaa kunnan maankäytön kehityskuvan vaihtoehtojen valintaan.

− Tulevaisuuden ennustaminen on vaikeaa, mutta hankkeen yhteydessä on koettu, että kuntalaisten käsitys tulevaisuuskehityksestä on saatava selville, kunnanarkkitehti Tero Luomajärvi toteaa.

Nuorten ääntä kuunnellaan erityisellä kiinnostuksella, sillä he ovat elossa vuonna 2060, jonne maankäytön kehityskuva pisimmillään tähtää.

Ilmastonmuutoksen torjuntatoimenpiteet nousevat Luomajärven mukaan mitä todennäköisimmin yhdeksi kehityskuvan keskeisimmistä teemoista.

Tapahtumassa esitellään neljä eri skenaariota Kirkkonummen maankäytön kehityskuvasta, eli miten maankäyttöä ollaan kehittämässä pitkälle tulevaisuuteen.

Kirkkonummi kurottaa tulevaisuuteen -tapahtuma on kunnantalon ala-aulassa lauantaina 24.8. klo 10-15.

 

(6) kommenttia
Kommentit (6)

Kommentit (6)

Kirkkonummella pitäisi saada rakennusvalvonta toimimaan. Se estää ja hankaloittaa maankäyttöä ja rakentamista kohtuuttomasti sen sijaan että toteuttaisi viranomaisen velvollisuutta edistää kuntalaisten asioita ja palvella ja auttaa. Viesteihin ei vastata, Tapaamisiin ei suostuta. Osa arkkitehdeistä kieltäytyy jo suunnittelemaan Kirkkonummelle. Palvelut siis kuntoon ennen kuin kysytään miltä Kirkkonummella näyttää. Siten kunta saadaan oikeasti houkuttelevaksi jos veronmaksajia halutaan.
Sakari
Vielä max 5v ja voi kuinka iloisia Kirkkonummella ollaankaan kun siitä on tullut uusi iso lähiö missä asuu pelkkiä asumistuenvarassa eläviä vuokralaisia. Itä Helsinki vapise, Kirkkonummi saa sinut kohta kiinni!
Slummikasarmeja tulossa lisää
Kirkkonummi on veloisaan korvia myöden . Kaikki nurkat homeessa
Eikö kannattas pitää lämpöpäällä talvella ?
Leo E Savolainen
Se on nimenomaan kuten totuudentorvi kirjoittaa. Ei pitäisi alkaa rakentamaan Masalasta helsingin perimmäistä radanvarsi vuokralähiötä.
äyrin maksaja
Hmm.. kyllä minäkin ajattelin vielä olla 2060 elossa. T. Virkeä nelikymppinen kuntalainen
Liian vanhako
Espoon puolella on Saunalahden rannat otettu hyötykäyttöön ja saatu hyvätuloisia veronmaksajia. Mitä tehdään Kirkkonummella? Annetan rantojen kasvaa umpeen ja rakennetaan Masalaan vuokrakämppiä, joiden asukkaille saadaan maksaa asumistukea! Kaikki hyvätuloiset muuttavat mielummin Espooseen!
totuudentorvi

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx