(31) kommenttia

Mikä kuva Sinulla on Kirkkonummesta? Kunta pyytää apua ja etsii brändiä, logoa ja slogania eli selkeää kuntakuvaa

Kirkkonummi ryhtyy rakentamaan kunnalle uutta brändiä, joka monilla kunnilla on tiivistetty pariin kolmeen sanaan. Työhön haetaan aluksi apua omilta kuntalaisilta ja muiltakin.

Starttivaiheessa heitetään ilmaan muutamia kysymyksiä, joihin haetaan vastauksia ja avataan netissä kuntakuvakysely.

Tiedätkö, mitä Kirkkonummesta ajatellaan tai mistä meidät tunnetaan? Entä ovatko mielikuvat Kirkkonummesta alkuunkaan oikeita?

Mitä haluaisit meistä tiedettävän tai ajateltavan? Voiko kuntaan liittyviin mielikuviin vaikuttaa?

− Nyt avattu kuntakuvatutkimus ja kunnan brändityö yhteistyössä kuntalaisten ja kunnassa toimivien yritysten ja yhteisöjen kanssa antavat paljonkin vastauksia yllä esitettyihin kysymyksiin, toivoo Kirkkonummen kuntakehityspäällikkö Jarkko Autero.

Kuntien brändäyksen taustalla on Auteron mukaan poikkeuksetta kilpailu asukkaista, osaavasta työvoimasta, uusista yrityksistä ja sijoituksista.

Pärjätäkseen tässä kilpailussa kuntien tulee kyetä erottautumaan edukseen muista kunnista.

Kirkkonummen brändi on se tunne, jonka Kirkkonummi herättää ihmisten mielissä. Se määrittää sen, mitä Kirkkonummesta ajatellaan ja millaiseksi kunta koetaan.

 − Brändiä voi määrätietoisella työllä luonnollisesti ohjata haluamaamme suuntaan. Brändiä määriteltäessä on pidettävä visusti huolta siitä, että brändi on paitsi totuudenmukainen myös riittävän omintakeinen ja ainutlaatuinen – siis tunnistettava ja mieleen jäävä, Autero painottaa.

Pitkällisen prosessin loppupäässä ensi vuonna on tarkoitus kehittää kunnalle visuaalinen ilme, logo ja slogan.

Kuntakuvatutkimus toteutetaan internetissä kyselytutkimuksena 5.6.-23.6. välisenä aikana. Kyselyyn pääsee tämän linkin kautta.

 

 

(31) kommenttia

Kommentit (31)

Sivut

Ihan Ok paikka asua, mutta on palvelut kunnan puolelta huonontuneet ja kunnan työntekijöiden arvostus kunnan puolelta alentunut, on otettu etuja pois (että päättäjillä olisi enempi rahaa matkustella)
Veikkolassa Impivaarantien (motarin puoleinen) kevyen liikenteen ”väylä” on kaavoitettu, mutta sitä tuskin koskaan saadaan, (n.400m pätkä), vaarallinen paikka kulkea kouluun (jep, on muuallakin ) ja meluvallin työt piti aloittaa v 2006. jne jne
Kohta eläkkeelle ja kunnasta pois
kirkkonummi on ihan paras miksi kokoajan mollataan???
anonyymi
Täällä syntynyt ja viihtynyt. Ei ole tullut mieleen muuttaa pois.
63 v Kirkkonummella
Kunta tekee jos tekee, vaan ei kysele eikä kuuntele - aidosti- harrastaa suoranaisia laittomuuksia pykälien takana piileskellen! Tällä hetkellä ihmettelyssä mm. Veikkolan Vanhantien, Vuoritien yms. leventämiset ja haltuunottoja tonttien osalta. Itsepäisesti eteenpäin vaikka asukkaat eivät ole samaa mieltä. Vanhatkin valitukset jotka olisi tullut huomioida heitetään roskiin. Erittäin viherkommunistinen ote kaavoituksessa ja rakennusvalvonnassa. Totaalista epäpätevyyttä ja "natsismia". Päättäjät munattomia antaessaan em. alojen virkamiesten mellastaa vuodesta toiseen. Tässä vain pieni osa haasteitamme.... ja onko kokemusta, kyllä - Kirkkonummella vuodesta 1972, vaan vieläkään ei tunnu kotikunnalta!!
Rukiveer
Raskaan työviikon jälkeen olisi mukavva omalla pihamaallaan nauttia linnunlaulusta ja hiljaisuudesta, varsinkin nyt lämpiminä iltoina. Voisi naapureidenkin kanssa jutella mukavia.
Mutta ei voi, iltapäivällä alkaa nuoriso Gesterbyn kentällä hillumaan mopoilla ja käyttävät Vilhokummuntietä kiihdytydratana ja keulimisen harjoitteluun. Keskustella ei voi naapurien kanssa huutamatta.
Tämäkö on mukava maalaiskunta. Emme hankkineet asuntoa harrastemoottoriradan naapuriin, näin luulimme.
Kukaan ei välitä kun ei ole juuri heidän nurkilla, varsinkaan näitten nuorten vanhemmat.
Jos joku kysyy kannattaako kirkkonummeen muuttaa emme suosittele.
Emme suosittele kuntaa

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx