(1) kommentti

Mihin terveyskeskus – ratkaisu tänään valtuuston käsissä

Jokiniittyssä on joutomaalla tyhjä tontti, jonne terveyskeskusta mallataan.

Sijaintikiistaan pahasti juuttunut Kirkkonummen terveyskeskushanke on tänään valtuuston ratkaistavana. Viisykkönen seuraa illalla ehkä tiukkaakin äänestystä.

Kirkkonummen lähivuosien suurimmassa hankkeessa ei ole vajaaseen puoleentoista vuoteen päästy juurikaan eteenpäin. Toissavuoden lopulla valtuustossa käsiteltiin jo sama asian kuin tänä iltana eli terveyskeskuksen sijaintipaikka. Vaihtoehtoja on kaksi: Nykyinen tontti tai Jokiniitty uimahallin lähellä.

Kun vuoden 2012 lopulla valtuusto äänesti viimeksi uuden pääterveysaseman sijainnista, Jokiniityn vaihtoehto hävisi äänin 23 – 28.

Sijaintipaikka päätettiin kertaalleen jo viime helmikuussa. Kunnanhallitus päätyi äänestyksen jälkeen Jokiniittyyn. Asian piti olla jo selvä, mutta muutama valtuutettu vaati päätökseen oikaisua ja sen tuomista valtuustoon.  Näin päätettiin lopulta tehdäkin ja siksi pääterveysaseman tulevaa sijaintia käsitellään  jälleen tänään valtuustossa.

Sijaintipaikka ei ole ainut kiistan kohden pääterveysasemahankkeessa. Jos paikaksi valitaan nykyinen tontti, silloin toteutusvaihtoehtoja on kaksi. Nykyisen terveysaseman korjaus ja laajennus tai kokonaan uuden terveysaseman rakentaminen nykyisen viereen.

Arkisto (31.03.) Mihin terveyskeskus – sen päättää valtuusto  


(1) kommentti
Kommentit (1)

Kommentit (1)

Nykyisen terveyskeskuksen korjaus olisi hölmöläisten hommaa. Joutuisi periaatteessa rakentamaan kokonaan uuden kiinteistön, koska nykyinen kiinteistö on kauttaaltaan sellaisessa kunnossa, että dynamiittia vaan alle.
Toivonmukaan järki voittaa tänä iltana Kirkkonummella.
Järjen valo

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx