(15) kommenttia

Mieskuljettaja ajoi kilpaa naisen kanssa Mersuilla 51:llä – nopeammalla vauhtia lähes 200 km/h

Noin 20-vuotiaat opiskelijat ryhtyivät ajamaan kilpaa moottoritiellä Kirkkonummella myöhään torstaina. Poliisi mittasi toisen nopeudeksi lähes 200 kilometriä tunnissa.

Poliisin moottoripyöräpartio havaitsi torstaina klo 22.30 aikaan kahden Mercedes Benz -henkilöauton ajavan kilpaa Sarvvikin liittymän kohdalla.

Molemmat autot käyttivät vasenta kaistaa ja ohittivat huomattavalla nopeuserolla muuta liikennettä. Ajo jatkui ainakin kahden liittymän ohi.

Johdossa ajaneen miehen kuljettaman auton nopeudeksi mitattiin 195 km/h, ja toiseksi jääneelle naisen kuljettamalle autolle mitattiin 176 km/h. Nopeusrajoitus tiellä on 100 km/h.

Kumpaakin autoja kuljetti lähiseudulla asuva noin 20-vuotias opiskelija, joista toinen oli nainen ja toinen mies.

Molemmat kuljettajat määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

(15) kommenttia
Kommentit (15)

Kommentit (15)

no jos on noin hölmö ei muuta voi toivoa kun sattuisi sitten vaan näille reikäpäille ei ulkopuolisille viattomille ihmisille näitä ei tuu ikävä tervemenoa vaan olisi pari reikäpäätä vähemmän
pisara
Voin arvata mistä porukasta on kyse. Autot uudehkoja. Revitellään ja suditellaan, ei haittaa vaikka välillä menee hieman ojaan. Poliiseilta vähän oivoi päähän silittelyä, kutsutaanpa hinausauto paikalle auttamaan. Eikä haittaa että on niin lujalla musiikki autoissa keskellä yötä, että useampi lähitalon asukas heräsi, kun odoteltiin hinausautoa nostamaan papan mersu puskasta. Poliisiautossa hälyvalot päällä, joten ei tarvinnut nuorten pimeässä seisoskella. Poliisien ja hinausauton lähdettyä auton kunto tarkistettiin polttamalla kumia kunnolla. Uskomatonta toimintaa, sekä tältä nuorisoporukalta että poliiseilta. Rahalla saa mällätä (?).
Poliisi on kaveri
Hei Rexona kainaloon, jos ajan esim 50km/h alueella 50-55 km/h ja mopot tulevat heittämällä ohi, siis mopot, sen näkee myös esim rekisterikilvestä, niin mitään tutkaa ei tarvita, valitettavasti. Näistä äänistä, en tiedä kellonaikoja milloin teet töitä tai käytkö laisinkaan töissö mutta kesäisin kun normaalit, en tiedä taaskaan sinusta, mutta kun ikkuna auki ja nämä kullannuput viritetyillä mopoilla ajelevat kahteen kolmeen niin yöuni jää aika lyhyeksi, pidätkö Rexona näitä asioita tosiaan normaaleina?
Rexonaa en käytä
Ykämäisyys on sitten ihanaa ja antoisaa, ja varsinkin silloin kun on kyse mopoista.. Voisitte avata tarkemmin kuinka tarkat "tutkat" teiltä löytyy todistusaineistoksi, ja missä kohdin mopoilla pääsee ylittämään nopeusrajoituksia kortteleissa (ei se kova ääni ole mittari nopeudesta), ja toiseksi, hiukan on huolestuttavaa että kasvatetaan omia jälkipolvia kuin pumpulissa, ja sitten kun jotain sattuu, niin se on aina toisen syy(kö)??? Olkaa kiitollisia että mopoissa on toistaiseksi äänet, tulevaisuus kun tuo enemmän ja enemmän näitä äänettömiä sähkövehkeitä liikenteeseen, ja niitä kun ei edes tarkkakuuloisimmat kuule..
Rexona kainaloon, ja tilaa löytyy kaikille..
Häh, eikö mersut kuljekkaan kovempaa? Surkeeta.....
Toyotakuski
Mopopojat kruisailee ihan miten sattuu myös Prisman yläparkkiksella. Ajavat 3 - 4 rinnakkain kovaa vauhtia, "roikkuvat" auton takapuskurissa pitkiäkin matkoja. Entäs sitten jos tulisi äkkipysähdys? Keulivat ihan tavallisessa katuliikenteesä.
AUTOILIJA
Ei Kirkkonummella mitään nopeusvalvontaa tarvita. Tällaiset satunnaistapaukset ovat niin harvinaisia, että olisi täysin älytöntä laittaa esim nopeuskameroita 51:lle. Enemmän haittaa tulee motarilla vasenta kaistaa hiljaa ajavista tulppakuljettajista.
Kestävää kehittäjä
Ei Kirkkonummella mitään nopeusvalvontaa tarvita. Tällaiset satunnaistapaukset ovat niin harvinaisia, että olisi täysin älytöntä laittaa esim nopeuskameroita 51:lle. Enemmän haittaa tulee motarilla vasenta kaistaa hiljaa ajavista tulppakuljettajista.
Kestävää kehittäjä
Hienoo että vihdoin joku ottaa kantaa mopojen ylinopeuksiin .
Heikkilässä heikiläntiellä ja Heikkiläntorilla kaahailaan hirveillä ylinopeuksilla.Lähistöllä on päiväkoti pelottaa pitäköö tapahtua vahinko ennen kuin saadaan kaaharit kiini.Mopot on varmasti viritettyjä.Ääni sen mukainen.
Marsa
Miksei Kirkkonummella valvota mopejen ja mönkijöiden ajajia samalla tavalla?
Kesästä lähtien nuoriso mellastaa citymarketin puistossa mopoilla ja mönkijöillä sekä city marketin parkkihallissa. Mutta eipä näy ketään joka lopettaisi sen leikin. Ja se kun toistuu joka ilta!
Vanhemmat voisi laittaa nuorisonsa kuriin
Täysin vastuutonta toimintaa, hienoa, että poliisi oli oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Valitettavan vähän näkee poliisia enää partioimassa 51 tiellä, vaikka sahaan sitä melkein päästä päähän päivittäin(ja välillä öisin).
Toivoisin myös, että nopeusvalvonnassa kiinnitettäisi huomiota alinopeutta ajaviin, he aiheuttavat pahimmat vaaratilanteet. Se, että kauniina kesäpäivänä ajaa 80km/h 100km/h alueella, aiheuttaa vaarallisia ohituksia sekä liikenteen jonoutumista/pumppaamista, koska pääosa autoilijoista haluaa ajaa sitä merkissä kerrottua nopeutta. Jos ei kykene normaalisäällä ajamaan tielle asetettua nopeutta, lienee julkiset tai taksi se oikea vaihtoehto liikkua. Mitään höpinöitä polttoainetaloudellisuudesta tai ympäristöystävällisyydestä ei kannata selittää, silloin autoilu on ihan väärä laji jo alkujaankin.
Kuski
Kovin moni autoilija on täysin piittaamaton! Ajoin eilen vaaleansinisen Golf/Polo:n perässä Sundsbergistä Hangontielle. Polossa oli lapsi etupenkillä ja kuljettaja roikkui aivan edelläajavan puskurissa. Sarfvikin liikenneympyrässä ko. kuljettaja oikaisi vastakarvaan suoraan moottoritielle Espoon suuntaan, painoi kaasun pohjaan ja katosi horisonttiin. Törkeää ajotapaa ja täydellistä välinpitämättömyyttä opetetaan näin myös lapsille!
Kauhistunut mummo
Mainiota, voisivat tulla myös mittaamaan mopojen nopeuksia, suhteessa samat ylinopeudet. Mikä liikkuu mopoilijoiden päässä, ettei esim. 50 km/h alueella voi ajaa 50 km/h vaan ajettava 80-90 km/h, eli sen mitä Kirkkonummen viritetyt mopot kulkevat.
SLF
Siis kumpikaan ei sit voittannu kisaa eli tappio molemmille...heh eh heh:)))
Anonyymi
Lämmin kiitos tälle moottoripyöräpoliisille, kerrankin olit oikeassa paikassa oikeaan aikaan!
Kyläpoliisi

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx