(12) kommenttia

Mies pääsi putkasta, varasti auton ja jo vajaan tunnin kuluttua ajoi sen romuksi Kirkkonummella

Noin 20-vuotiaan miehen "vapaus" poliisin suojista kesti vain vajaan tunnin, kunnes hänet otettiin uudestaan kiinni.

Länsi-Uudenmaan poliisin partio otti tiistaina vuorokauden vaihtumisen jälkeen "pahnoille" selviämään päihtyneenä häiriötä aiheuttaneen miehen.

Mies pääsi Espoossa putkasta vapaalle jalalle aamulla kello 9.13, saapasteli läheiselle autokorjaamolle ja anasti sieltä Jaguar-merkkisen auton, jolla lähti kurvailemaan kotikontuja kohti.

– Miehen ajokunto ei ollut kohdallaan, eikä ajokorttiakaan ollut taskussa. Vauhtia oli auton, mutta ei miehen ajotaidon mukaisesti. Lopputuloksena oli auton romuttuminen ulosajossa Kirkkonummella, kertoo komisario Ilkka Kantola.

Mies otettiin kiinni kello 10.02, joten vapauden huuma kesti alle tunnin.

Tapahtunutta tutkitaan törkeänä moottorikulkuneuvon käyttövarkautena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

(12) kommenttia
Kommentit (12)

Kommentit (12)

Eipä yllätä, että kyseisen tulevaisuuden toivon kotikontu sijaitsee Kirkkonummella.
maailman paras paikka
Arvon Staffan! En todellakaan hyväksy sitä, että meidän verovaroilla elävät hörhöt /päihdeongelmaiset valtaavat kylät ja raitit! Ja pitäisi pelätä liikkua keskustassa /asemalla/kaupassa. Lasta ei uskalla jättää yksin asemalle /antaa tulla yksin illalla kotiin. Toivottavasti muutkaan eivät hyväksy tätä ja ole sitä mieltä ettei mitään voi tehdä!
Vanhempi
Poliisilla lienee muutakin varsin tärkeää toimintaa kuin ns. hörhöjen seuranta eli kansalaiset saavat nyt vain elää näiden seurassa ihan yllinkyllin ja hyvä niin::DDDD
Staffan
Vaikkakin Jaguar menikin romuksi, niin näkyy olevan kyseessä vain autonkohdalla käyttöönotto, ei vahingon teko, niin ne vaan lievenee rikokset ja osaavallekin sattuu.
Aikaisinhan tuo on päässyt aamulla kahden lakanan välistä matkaan aamupa kera.
Niin ne vaan poliisin suomat ja lainnimessä tehdyt niins. rikokset paisuvat, kuin pullataikina, joten herkkua, eli tutkittavaa riittää ja oikeusvaltion nimenomaan tuomareiden rahakirstut täyttyvät täpötäyteen. Valtion pohjaton rahakirstu potee kestävyysvajetta ja sitähän torjuutaan oikein kunnolla kuulema, näin ilmastokysymyksen päällä ollessa, kaikki keinot siis nostaa veroja ovat olemassa. Ja kun poliisejakin tarvitaan jokunen tuhat lisää ja riittäneekö sekään, niin on vakava tilanne monenkin mielestä, kun taasen toisten ilo irti elämästä ja poliittinen muutos. Niinhän se irvin lauloi jo kaljahanat aukee, vai kuka lieneekää, - eikö kukaan enää sitten, että jo ooppiun kukoistaa ja väkevyyttä minkä lie, senkun vain juo ja mässää sitä kaikkea, kun mielin määrin riittäköön, rahaakin jaossa, aina isiksenkin rahoittakoon, vihreäsosialismi pitää huolen omistaan, ei toki jätetä toveria pulaan.
nim. mitnkähän kauan kestää, mursunnahkanen persekään
Totta tuo että poliisia tarvitaan, hörhöilyt ja muut vastaavat ovat lisääntymään päin. Mietin vaan miksi pitäisi olla miehitetty asema. Uskoisin että poliisia saadaan Knummelle aivan yhtä nopeasti kuin ”ennen vanhaan” ellei jopa nopeammin. Partioiden määrä ei ole käsittääkseni vähennetty yhtään. Hörhöjen kuskaaminen Nihtisiltaan totta kai aiheuttaa hetkellisiä tyhjiöitä.
Seriffi
iäkäs eläkeläinen olet niin oikeassa poliisit takaisin kirkkonummelle ainut keino pitää järjestystä ja siuntioon sama sielläkin on ihme porukkaa nykyään ei hyvä
kirppu
Mitä jos lukisitte uutisen. Siis Espoossa varastettu ja Kirkkonumella ojaan ryssitty auto.
Totta varmaan ettei ihan koko ajan ole poliisi näkyvissä
Cheyenne
Hassua, että poliisi vapautti noinkin huonossa kunnossa olevan tyypin nuin aikaisin jalkeille....?
Hmm..
Olen ehdottomasti samaa mieltä eläkeläisen kanssa! Partiot pyörimään tänne keskustaan, saisivat hörhöt kyytiä.. Enää ei voi kulkea keskustassa rauhassa, aina on joku örveltäjä matkan varrella ja häiritsee kulkua. Asemalla ja Cittarin edessä notkuu huume porukkaa kuten tänään, kun menin asemalle.. Ei kiva!
Hörhöt kuriin!
Eihän Kirkkonummella poliisia tarvita :D :D Kirkkonummellahan on rikollisuus vähentynyt. Vai miten se nyt menikään :D :D
Kirkkonummi on mennyt alas kuin lehmän häntä
Kyllä Kirkkonummella olisi syytä olla edelleen toimiva poliisilaitos kun täällä on niin paljon rikollisia ym. Poliisin tulokin tänne kestää Nihtisillasta niin kauan että esim. päälle käyvä uhkailija tms. ehtii tehdä tuhonsa ja vahingoittaa uhria pahemman kerran tai sitten pääsee jo karkuun. Koettu on tällainen ja on suojatonta asua täällä tämän takia!
Iäkäs eläkeläinen
No mutta ei kai nyt miehelle ( pojalle ) tulee traumoja kun poliisi on noin tiukka.
Rosvo on aina rosvo.

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx