(1) kommentti

Masalassa jännitystä koko viikoksi – kirjastossa voi tavata kaksi dekkaristia, joista toinen on hyvin tuttu tv:stä

Matti Rönka ja Eva Frantz (kuvat: Liisa Valonen ja Marica Rosengård)

Masalan kirjastossa vietetään dekkariviikkoa monenlaisella ohjelmalla ja kirjailijavierailuilla. Ohjelmaa on kaikenikäisille jännityksen ystäville.

Yle Uutisten tv-ankkuri ja kirjailija Matti Rönkä on kirjastossa torstaina 21.11.

Rönkä on julkaissut 10 romaania, joista uusin, Uskottu mies, ilmestyi tänä syksynä. Se jatkaa inkeriläisen paluumuuttaja Viktor Kärpän tarinaa. 

Röngän teoksia on käännetty yli 20 kielelle, ja niistä on tehty myös tv-sarja ja elokuva.

Toinen dekkaristivieras on suomenruotsalainen Eva Frantz, joka on Masalan kirjastossa maanantaina 18.11. Tilaisuus on ruotsinkielinen. Myös Franz työskentelee toimittajana Ylessä.

Frantz voitti Vuoden johtolanka -palkinnon romaanistaan Kahdeksas neito ja Runeberg Junior -palkinnon teoksestaan Osasto 23.

Jännitysteeman aloittavat lasten- ja nuortenkirjailija Jari Mäkipään esitykset torstaina 14.11.

Mäkipää kertoo kirjailijan työstä ja siitä, miten Etsiväkerho Hurrikaani -sarjan kirjat ovat syntyneet. Tilaisuudet on suunnattu koululuokille.

Dekkariviikkojen aikaan kokoontuu myös Murharyhmä-lukupiiri, jonka marraskuun kirjana torstaina 28.11. klo 18 on Arne Dahlin Rajamaat. Kirjaa voi kysyä kirjastosta.

> Lue koko dekkariviikon ohjelma täältä

(1) kommentti
Kommentit (1)

Kommentit (1)

Rönkä lieneekin kirjailijana etevämpi kuin uutisten lukijana sillä monasti hänen uutisten lukeminen vaikuttaa jokseenkin koomiselta hassuin äänenpainoin....
Sohvaperuna

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx