(3) kommenttia

Masalan kirjastosta tulee myös posti

Masalan postipalvelut muuttavat huhtikuussa Masalan kirjastoon, jonne avataan posti. Muitakin kirjastoposteja löytyy Suomesta.

Uusi postipalvelu on auki aina silloin kun Masalan kirjastokin, kolmena päivänä päivällä ja kolmena päivänä illalla. Sunnuntaisin kirjasto kuin myös postikin on kiinni.

Tällä hetkellä Masalan posti toimii K-marketissa. Toiminta siirtyy kirjastoon 29.4. kello 15 alkaen.

Kirjaston postista saa kaikki postipalvelut, sieltä voi noutaa postiin saapuneet lähetykset, lähettää postia ja ostaa postimerkkejä sekä pakkaustarvikkeita.

Masalan kirjaston asiamiesposti ei ole aivan ainutlaatuinen Suomessa. Vastaavia löytyy ainakin Loviisan Tesjoelta, Jämsästä ja Längelmäeltä.

Kirkkonummen keskustassa on Itellalla oma posti. Veikkolassa asiamiesposti siirtyy S-marketista R-kioskiin. Kirkkonummella palvelee myös kaksi Postin pakettiautomaattia, Prismassa Munkinmäentiellä ja K-citymarketissa Asemankulmalla.

Masalan posti on auki kirjastossa maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin kello 15-20 ja keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin kello 10-15.

(3) kommenttia
Kommentit (3)

Kommentit (3)

meinasin mennä postiin !Ei olekaan auki!Ei ole R-kioskiakaan ,onneksi on matonpesupaikka ,vielä! Oikea Posti takaisin ,samoin R-kioski!!!!!
hilkka niemi
Surkea muutos! Palvelu toimi nopeammin k-marketissa. Aukioloajat saisivat olla niin kuin yleensä postipisteessä on. Yritystoiminta hidastuu tämän takia, mm vastaanottamattomat paketit ei voi enää noutaa samana päivänä postipisteestä. Tämän lisäksi pitää vielä suunitella milloin ehtii hakea paketti, ja lähettää eteenpäin, pahimmassa tapauksessa lähetys myöhästyy vielä päivän. Toki löytyyhän kirkkonummen keskustassa toinen piste, mutta miksi muuttaa masalan toimiva ratkaisu (pl. se että se vei kaupan tiloja) huonompaan suuntaan. Kyllä me sinne kirkkoon joku kaunis päivä joudutaan paketteja viemään
Anonyymi
Seuraavaksi posti muuttaa sitten Masalan kirkkoon ja on avoinna ainoastaan jumalanpalvelusten aikaan. Tosin silloin kaikki työntekijät ovat, sattuneesta syystä, varattuja.
Janne Hiltunen

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä