(12) kommenttia

Maankuuluksi noussut Weikko-hirvi lopetettiin asutuksen keskellä − Poliisi: Eläin oli aggressiivinen

Veikkolaan tiukasti kotiutunut iso hirvi on lopetettu. Weikoksi nimetty eläin lopetettiin maanantai-iltana asutuksen keskellä Veikkolassa.

Hirven liikkeitä on seurattu jo useita viikkoa. Kesyyntynyt eläin kävi pihoilla ja sitä nähtiin Veikkolan taajamassa päivittäin.

Länsi-Uudenmaan poliisi tiedotti maanantaina, että hirveä yritetään hätistellä riistanhoitoyhdistyksen metsästäjien kanssa metsään. (Viisykkönen 23.7.)

Kyseinen hirvi jouduttiin lopettamaan 22.7. illalla sen käyttäydyttyä aggressiivisesti. kertoo poliisi Twitter-tilillään tiistaiaamuna.

Hirvi amuttiin maanantaina illalla Lamminjärven itäpuolella puistikossa aivan asutuksen keskellä.

Veikkolan nimikkohirveksi nousseen Weikon ampuminen sai heti Facebookissa vilkkaan keskustelun. Valtaosa kommentoijista piti poliisin toimintaa asiallisena ja ainoana oikeana vaihtoehtona.

Moni keskustelija huomautti, että Suomessa ammutaan syksyisin useita kymmeniä tuhansia hirviä.

 

(12) kommenttia

Kommentit (12)

Sivut

Seuraavan kerran kun hirvi tms metsään kuuluva riistaeläin hakeutuu Veikkolaan (tai muualle) ihmisasutuksen kylkeen, niin varmaan tämä Weikon tapaus toimii hyvänä muistutuksena ja varoittavana esimerkkinä siitä, ettei villieläimille kannata antaa pikkusormea - se vie koko käden ja lopulta maksaa siitä itse äärimmäisen hinnan.
Hyvä ennakkotapaus
Onko se hirvikeittotarjoilu missä ja milloin?
Anonyymi
Hirvi metsien kuningas,
kruunupäinen hallitsija,
ilmein ylväin käyskeleepi,
alamaistensa keralla. Komppaan hirvi saa kärsiä ihmisten tyhmyydestä hyvä oli kirjoitus
veikkolalainen
tuulianna niin tai käännetään asia näinpäin lapset kiusasivat tätä hirveä kuulin että heiteltiin jopa jollain kivillä tms. onko se oikein? hirvi raukka varmaan pelkäsi henkensä edestä kyllä me ihmiset ollaan maapallon tyhmimmät eläimet
e
mummeli talo kuka sen päästi lemmikkitasolle ihmiset olisi pitänyt jo aikaisemmin puuttua eikä antaa ressukan kärsiä ihmisten takia sitä kiusattiin ja härnättiin ja ajettiin ahtaalle minun metsääni olisi saanut tulla.ja.olla rauhassa
minttu

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx