(12) kommenttia

Maailmanlaajuinen ravintolajätti ryhtyy pitämään Kirkkonummen kunnantalon ravintolaa

Ravintola Ervasti on toiminut kunnantalolla pian viisi vuotta.

Kirkkonummen kunnantalon ravintoloitsija vaihtuu kevään aikana. Kunta kilpailutti ravintolatoiminnan ja sai yhden tarjouksen.

Kirkkonummen kunnanhallitus päätti maanantai-iltana antaa kunnantalon ravintolatoiminnot Compass Group -konsernille, jolla on toimintaa ympäri maailmaa.

Yritys toimii Suomessa yli 60 kohteessa ja toiminta laajenee voimakkaasti, kertoo yhtiö nettisivuillaan.

Konserni osti viime vuonna lisäksi Fazerin ravintolatoiminnot, joka käsitti noin 600 lähinnä henkilöstöravintolaa Suomessa.

Kunnantalon ravintolaa on noin viisi vuotta pyörittänyt kirkkonummelainen Ravintola Bistro O Mat. Kunnantalolla toimivan ravintolan nimi on Ervasti.

Ravintolan nykyiset vuokralaiset eivät enää osallistuneet uuteen tarjouskilpailuun.

> Kunnantalon ravintolapalvelut kilpailutetaan – tavoitteena yhä, että ravintola on avoin kaikille (Viisykkönen 5.11.)

(12) kommenttia
Kommentit (12)

Kommentit (12)

On tosi harmi että Ervasti lopettaa.
Kirkkonummella on tasan kolme paikkaa keskustan alueella jotka ei häpeile edes Helsingin keskustan tasolle, Ervasti, Bistro ja Rosta.
Ainoa joka näillä näkymin jää on Bistro.
Se että kunnantalon alakertaan tulee Sodexho tyyppinen pakasteenlämmittäjä jossa varmasti meno on kuin vanhainkodin ruokapalvelussa niin se on sääli.
Toki kun valtaosa paikosta tarjoaa jo melko huonoista raaka-aineista tehtyä hiilihydraattimössöä mahdollisimman halvalla, niin kai siihen tottuu. Kirkkonummi tunnetusti aina painottaa valinnoissaan halvinta mahdollista kokonaisuutta, ei väliä toimiiko se vai ei.
Pettynyt lounastaja
Toivottavasti uuden ruokalan eväslistalle saadaan ainakin pyttipannua, maksalaatikkoa, janssoninkiusausta ja hernekeittoa eli perinteistä kotiruokaa.....
Anonyymi
Bistro teki hyvää ruokaa. Hoiti tilaukset hyvin.
Maksoin laadusta
Isot on saappaat uudella tulokkaalla täytettävänä, sen verran korkeatasoiseen lounaspaikkaan ollaan totuttu. Jos laatu on huono, niin sitten asiakkaat äänestävät jaloillaan.
Muussi
Mitä!? Marjatta Steel, onko tämäkin paikka jo homeessa? Miten ihmeessä siellä on silloin saatu/voitu pitää ravintola toimintaa?
Onko hometta tässä ravintolassakin?
Kiitos Bistro O Mat:lle erinomaisesta ravintoa Ervastista, sanat ei riitä kehumiseen. Toivotan myös onnea ja menestystä teidän uudelle ravintolalle Tapiolan Aino kauppakeskuksessa.
Anneli
Valittajat voisi itse avata ravintolan ja myydä hyvää ja halpa ruoka. Mielestäni on hyvä että joku edes otti tämän haltuun kun ei kelvannut omankylän pojille.
Se olisi pisnis.
Harmi, ruoka kun oli niin hyvää, salaateista lähtien, nyt pelkona, että paikasta tulee samanlainen "teollisuusruokaa" myyvä paikka kuin esim. Masalassa oleva lounaspaikka, harmi.
SLF
On se hyvä, että paikallinen yrittäjä vaihtuu maailmanlaajuiseen yhtiöön.. NOT!
Miisa Maajussi
Kyllä heikkenee ruoan laatu se on varmaa
Lounastaja
No eipä ollut yllätys että kunta sai vain yhden tarjouksen.
Kunta on yrittäjä vastainen
Entäs ne home-ongelmat? Joko ratkaistu vai odotellaan jo työntekijöiden sairastumista....mahtavat jo edes tietää ongelmista?
Marjatta Steel

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä