(3) kommenttia

Luomassa ei hevin luovuta seisakkeesta

Keskustelu Luoman seisakkeen lakkautuksesta kävi kuumana viime kesänä. Kyläyhdistys järjesti tempauksen seisakkeen puolesta.

Kyläyhdistys vaatii, että Luoman seisakkeen kohtalo otetaan vielä esille kunnanhallituksessa.  Yhdistyksen mielestä päätökset on tehty puutteellisin tiedoin.

Luoman Kyläyhdistys on lähettänyt vaatimuksen uudelleenkäsittelystä Kirkkonummen kunnanhallitukselle.

Vaatimuksessa vedotaan hallintolakiin. Kyläyhdistyksen mukaan Luoman seisakkeen lakkautusasiassa on puuttunut tarpeellisia tietoja ja asiakirjoja.

Kyläyhdistyksen mielestä Tolsan ja Jorvaksen asemien rahoituksesta on sovittu valtion ja kunnan välillä yksiselitteisesti ja ilman ehtoja muiden liikennepaikkojen sulkemisesta.

Kirkkonummen kunnan johto on vedonnut viime vuonna siihen, että valtio ei anna rahaa Tolsan aseman korjaukseen, jos samalla ei päätetä lakkauttaa Luoman seisake.

Luoman Kyläyhdistys muistuttaa lisäksi, että Luoman alueen kaavoitus on alkamassa ja sen tulisi perustua ympäristöystävälliseen liikennemuotoon eli raideliikenteeseen.

Arkisto (29.9.2013): Luomassa tempaistiin seisakkeen puolesta  


(3) kommenttia
Kommentit (3)

Kommentit (3)

Eikä yhteiskunta pyöri kyllä silläkään lailla, että päätöksiä tehdään lakia rikkoen. Sen päivän kun näkisi, että Tolsassa tai Jorvaksessa olisi mielenosoituksia. Sen sijaan tolsalaisia ja jorvaslaisia oli kyllä useampiakin mukana, kun luomalaiset tempaisivat seisakkeensa säilyttämisen puolesta. Todellakintodellakintodellakin.
Anna-Kaisa Brenner
Eihän tässä mielenosoituksista ole kysymys, vaan aikanaan hyväksytyistä ja allekirjoitetuista sopimuksista kunnan ja entisen Ratahallintokeskuksen, nykyisen Liikenneviraston kanssa. Miten on mahdollista, että valtion laitos kiristää yksittäistä lakkauttamaan seisakkeen, vaikka voimassa on sopimus niin Jorvaksen kuin Tolsankin asemien kunnostamisen rahoituksesta!
Hannu Valtanen
Ei se yhteiskunta pyöri sillälailla että me jokainen mennään asemalle pitämään mielenosoituksia. Mitä siitäkin tulisi, jos Tolsalaiset menisivät asemalle pitämään mielenosoituksia ja Jorvaslaiset menisivät asemalle pitämään mielenosoituksia? Kyllä nyt vaan Luomalaiset joutuvat kävelemään Masalaan junalle tai kulkemaan bussilla.
Mummi Munaaja

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä