(19) kommenttia

Lumentulo on osin pysäyttänyt bussiliikenteen Kirkkonummella − useita vuoroja peruttu

Kirkkonummen bussiliikenteessä on suuria vaikeuksia lumentulon takia, ja useita vuoroja on peruttu, kun bussit eivät pääse ajamaan huonosti auratuilla teillä.

Esimerkiksi Kirkkonummen keskustan ja Veikkolan välinen liikenne on ollut lähes pysähdyksissä koko iltapäivän.

Vuoroja on peruttu linjoilla 901, 906, 907, 908, 909, 172 ja 174Z.

Ongelmat jatkuvat iltaan saakka.

Huomenna perjantaina kaikki HSL:n bussit Kirkkonummella seisovat näillä näkymin lakon takia.

Liikennetilannetta voi seurata HSL:n sivuilta.

(19) kommenttia

Kommentit (19)

Sivut

No kyllä on kumma kun jaksatte rutista ja marista ennen hoidettiin paremmin joka vuosi sama narina ennen ja ennen taitaa ihmiset luulla että talvellakin pitäisi asfaltti paistaa ympäri vuoden tai sitten teistä on tullut osaamattomia jotka eivät osaa Lumikolan tarttua
Bro
Lumi tuli torstaina. Aura ei ole kerennyt paikalle vielä sunnuntaina. Vai eikö kävelyteitä enää aurata?
Sepänpolku on ollut todella polku tänä talvena kun aurausta on saanut kerjäämällä kerjätä.
Ö
Launtaina 3.2 Nummitiellä ottaa vielä auton pohjat kiinni vaikka sateesta on jo päiviä.Vuulsintien parkkipaikoila on noin 50cm vallit että sellaita kunnossa pitoa.
Ihmettelijä
Ilmeisesti totuttu liian hyvään. Ja kyllä,omalta osaltaan lumenpoistoa haittasivat henkilöautoilijat täysin käsittämättömällä toiminnalla.
Luntahan myös tuli siihen tahtiin ettei edes lentokentän kalusto riittänyt pitämään kiitoteitä puhtaana. Aura-auto ajoi Siuntiossa vastaan ja viisi kilometriä siitä auran tulosuuntaan näytti täysin koskemattomalta.
Ihmiset jotka täällä valittavat voisivat tuolloin jäädä kotiin siihen asti kunnes kadut putsataan eikä tamppaisi sitä satanutta lunta väkisin kiinni tiehen. Kantvikissa taisi aura kolista läpi yön polanteen poistossa useamman koneen voimin.
Mitäs jos joskus valittajat kokeilevat itse olla ympäri vuorokauden töissä (kyllä, talvikunnossapidosta on käytännön kokemusta) kuuntelemassa käsittämätöntä valitusta jostain joka tapahtuu joka vuosi ja aina se on ihan yhtä kurjaa ja huonosti hoidettua ja ennen oli kaikki paremmin.
Asuinalueet vaan on tehty jonkun muun kaavan mukaan. Kantvik ja Bro on ainakin rakennettu niin päin prinkkalaa talvikunnossapitoa ajatellen... Siinä muutama ajatus niille jotka valittavat vain valittamisen ilosta.
Olosuhteiden uhri
Sama tilanne Kantvikissa esim... Ristikalliontie torstai aamu, aura ajeli ajotien kahteenkertaan jätti jälleenkerran auraamatta jalkakäytävän.Yöllä oli aurattu uudestaan myös jalkakäytävä.Mihin on niin kiire että voisi samalla aurata jalkakäytävän.
Tosiasia ennen hoidettiin paremmin, nyt vedetään isoilla koneilla ja tehdään turhanpaljon vahinkoa. Nurmikot,reunakivet,ajohidasteet kappaleina,pitäsi ottaa huomioon 40km rajoitus.
Vesimies

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx