(6) kommenttia

Luksian oppilaitoksessa, koulussa ja työpaikoilla joukkoaltistuksia – uimahallissa ollut tartunnan saanut asiakas

Kirkkonummella on viime päivinä tullut ilmi joukkoaltistuksia kahdessa oppilaitoksessa ja työpaikoilla sekä Kirkkonummen uimahallissa.

Karanteeniin on määrätty runsaat 70 henkilöä.

Kirkkonummen uimahallissa on ollut 21.11. kello 13-15 henkilö, jolla todettiin myöhemmin koronavirustartunta.

Uimahallissa samaan aikaan olleita kehoitetaan tarkkailemaan vointiaan ja menemään heti testiin, jos jotain koronaoireisiin viittaavaa ilmenee. 

Luksian Kirkkonummen toimipisteessä on todettu koronavirustartunta yhdellä henkilöllä. Hän on ollut Luksian tiloissa viimeksi viime viikolla, koulutuskuntayhtymä tiedottaa.

Koronavirustartunnalle on altistunut Luksian arvion mukaan alle 20 henkilöä. Luksian omana varotoimenpiteenä altistuneet asetetaan jo tässä vaiheessa karanteeniin 30.11. saakka.

Altistumisesta johtuvia sairastumisia ei ole toistaiseksi Luksian tiedossa.

Luksia antaa ammatillista koulutusta Kirkkonummella Jorvaksessa Ericssonin kiinteistössä.

Kirkkonummen tartuntatautiyksikköön on tullut 22.11. tieto kirkkonummelaisessa koulussa olleesta henkilöstä, jolla on todettu koronavirustartunta.

Altistuneita on 35, ja altistuminen on tapahtunut 17.11. Tilanteesta ja karanteenista on tiedotettu oppilaita ja oppilaiden suoraan ja kotikunnan tartuntatautiyksikkö on yhteydessä muihin altistuneisiin.

Lisäksi kunnan tartuntatautiyksikköön on tullut 19.11. tieto Kirkkonummen alueella olevilla työpaikoilla 12.-19.11. ja 16.-17.11. tapahtuneista joukkoaltistumisista.

Altistuneita on yhteensä 22. Kuntien tartuntatautiyksiköt ovat olleet yhteydessä altistuneisiin. Lisäksi altistuneita on tiedotettu työpaikkojen kautta.

(6) kommenttia
Kommentit (6)

Kommentit (6)

Corona virusta esiintyy edelleenkin, vaikka on ehditty kertomaan hyvästä coronan hoidosta Suomessa. Silti kerrotaan kuinka ihmiset altistuvat ja sairastuvat coronaan saadessaan tartunnan. Miten tämä voi olla mahdollista, että virus elää näinkin kauan.
Kokeillaampa nyt sitten uutta rategiaa, ryhtistäytyminen, suojautumisen lisäksi ja käsihygienan lisäksi. Kikä se sitten on, käytännössä. No se voisi olla periaatteessa mikä tahansa viihde, oleminen.
Ensi vuoteen katseet käätyvät, aika rientää, kello käy, eikä coronalle loppua näy.
pian taas maa vihertää ja aurinko paisttaa, eikä sada
Stop tykkänä jutuille. Moni tarvitsee muutakin kuin neljää seinää. Ihminen ei elä vain leivästä. Pese kädet, pidä turvavälit. Sen kyllä voi tehdä.
Monimuotoinen hyvinvointi
"altistuneita on tiedotettu työpaikkojen kautta"

Mitä jos työnantaja ei ilmoita työntekijöilleensä?
Pomo
Kuka tarvii nykytilanteessa Uimahalli Liikuntahalli tai Kirjasto. Eikö nyt voisi vähän istua alas ja miettiä tulevaisuutta koska kohta se ei ole edessä.
Stop tykkänä.
SE on oikein....
mallu
Joo ei kannata tehdä mitään lisärajoituksia Kirkkonummella!! Eiköhän kohta seurata pääkaupunkiseutua perässä..
Ei hysteriaaaaa

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx