(11) kommenttia

Liikennevalot pistettiin uudelleen päälle – remontissa tuli mutkia matkaan ja otettiin aikalisä

Liikennevalot Kirkkonummentiellä ovat jälleen toiminnassa.

Kirkkonummen keskustan ainoan valo-ohjatun risteyksen liikennevalot ovat jälleen toiminnassa. Valojen uusimista päätettiin lykätä.

Liikennevalot oli määrä uusia kokonaan kuuden viikon aikana. Valot ovat olleet pois päältä kaksi viikkoa. Maanantaina valo-ohjaus kuitenkin palautettiin.

Projekti päätettiin siirtää ensi kevääseen, koska katujen alla olevissa putkissa oli tukoksia ja uusien kaapeleiden johtaminen niiden kautta ei onnistunut.

Putkitus on uusittava ennen kuin kaapelointi saadaan tehtyä. Katuun pitää siksi kaivaa kapeat ”soirot” eli avata asvalttia.

Kunnassa päätettiin, että työ on parasta tehdä vasta talven jälkeen, koska se on keväällä kaikin puolin helpompaa. Silloin kaivuutyöt voidaan tehdä valoisana vuodenaikana, mikä on jalankulkijoille ja liikenteelle turvallisempaa.

Koko risteys uusittiin kuusi vuotta sitten. Tuolloin käytettiin hyväksi ainakin osin vanhaa putkitusta.

Kirkkonummentien ja Vanhan Rantatien risteykseen päätettiin hankkia uudet liikennevalot, koska nykyisiin valoihin on vaikea saada enää varaosia.

> Risteyksen liikennevalot pois useita viikkoja – säännöt väistämiseen ja suojateiden ylitykseen syytä muistaa (Viisykkönen 16.10.)

(11) kommenttia

Kommentit (11)

Sivut

Voi voi

Eilen siinä klo 17,00 istuin ja odotin junaa Kirkkonummen asemalla autossa. Oli jännä katsoa kun monta monta polkupyörää oli telineessä asemalla ja olivat lumen peitossa mitä käyttäjät saivat putsata pois vaikka tuolla kilometrin päässä oli uusi ulpea polkupyöräkatos. Kuka vie pyörät sinne kun kulku junaan on aivan muualla?

Toinen huvittava tapaus on parkkipaikka jossa odotetaan junamatkustaja. Ainut paikat ovat terkkarin puoleisella kadulla, elikkä jos olet menossa keskustaan niin auto pitää olla suuntana Finnsbacka. Ketä tämä suunittelu palvelee?
Kunhan mitetin.
Hyvä kun saadaan Pyörä parkki edellisessä sentään on ollut yksi vääntänyt pyörä että käyttöä ruuhkaksi asti
Voi voi
Tehkää siihen kiertoliittymä. Ei enää remontteja sen jälkeen. Säästyy vielä rahaa ja kuntalaisten hermot.
Ihmettelijä
Uskomatonta. Kuten joku jo totesi niin aina kun kuvittelee että pohja on saavutettu niin ta-daa! Muita aivan käsittämättömän avuttomasti hoidettuja projekteja ovat Masalan katu-uudistus, Vanhan Rantatien alikulku, rapistuva painorajoitettu silta (ilman vaihtoehtoisia reittejä) jne. Kunta ei myöskään osaa kovistella valtiota tarpeeksi taitavasti esim. 51:n liittymistä ja valtion kontolla olevien teiden kunnosta (jotka eivät enää ole maanteitä vaan ennemminkin paikallisia kokoojakatuja).

Jos kunta olisi yksityinen firma niin se olisi irtisanonut nämä ammattitaidottomat harrastelija-virkamiehet jo aikoja sitten. Toivottavasti ymmärtävät edes hävetä.
Amatöörimäisesti hoidettu skeidakunta
Ei voi olla totta! TAAS KERRAN kunta hoitaa asioita tällä ala arvoisella tavalla. Aina kun kuvittelee että pohja on tullut vastaan kunta keksii tavan vajota vielä alemmaksi. Uskomatonta touhua! En kyllä tiedä mitään muuta paikkaa missä asiat hoituu näin.

Sama on tuon city Marketin puiston rakentamisen kanssa. Ketään ei ole näkynyt paikanpäällä enään viikkoihin. Kasveja tuotiin paikalle ja siellä ne nyt lojuu purkeissaan maanpäällä jotta pakkanen ne sieltä tappaa. Sähköjohtoja jätetty näkyviin niin että kuka tahansa pääsee niihin käsiksi ja kylän iki ihanat nuoret kaatavat aidat harvaden ilta. Rakentaminen siellä ei edisty mihinkään suuntaan.

On Kirkkonummen päättäjät vaan niin maan parhaita siinä että sösdivät joka ikisen asian kylällä mitä tekevät.
Rapanummi rules taas kerran, peukut sille!

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx