(9) kommenttia

Liikennerikokset ja erityisesti törkeät vaarantamiset lisääntyivät Kirkkonummella voimakkaasti

Moporatsia käynnissä viime toukokuussa. (kuva: L-U:n poliisi)

Vaikka korona vähensi liikennemääriä huomattavastikin, kaahareita ja rattijuoppoja on ollut aiempaa selvästi enemmän liikkeellä.

Kirkkonummen alueella poliisi kirjasi tammi-kesäkuussa puolet enemmän liikennerikoksia kuin vuotta aiemmin.

Rikostapauksia oli 464 ja viime vuonna vastaavana aikana 310.

Erityisesti poliisi sai kiinni enemmän kuljettajia, jotka syyllistyivät törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Puolen vuoden saldo oli nyt 54 tapausta ja vuosi aiemmin 21.

Rattijuoppoja tavoitettiin Kirkkonummella 62, joista törkeitä tapauksia oli 23. Kasvua kokonaismäärässä oli 41 prosenttia vuodentakaiseen verrattuna.

Liikennerikosten kasvu tänä vuonna on yleisilmiö koko maassa.

Automaattista nopeusvalvontaa on alkuvuonna Kirkkonummella ollut ilmeisesti entistä enemmän, näin ainakin automaattivalvonnan tulosten perusteella.

Kiinteät peltipoliisit ja poliisin liikkuva automaattivalvonta totesi 802 ylinopeutta. Lukumäärä on kaksinkertainen koko viime vuoteen verrattuna.

> Kirkkonummen rikosmäärissä reipasta kasvua – varsinkin kesä on ollut poliisille hyvin kiireinen

(9) kommenttia
Kommentit (9)

Kommentit (9)

Miten tämä nyt voi mitenkään olla mahdollista? Vain muutamia kuukausia taaksepäin niin kovasti tuuletettiin kuinka liikenne on niin hienoa ja hyvää kirkkonummella. Kuinka narkkareita ei enään ole kirkkonu.mella ja kuinka varkaudetkin on vähentyneet kirkkonummella.

Ja nyt tilanne on näissä kaikissa taas huipussaan. Miten nyt näin?
Onhan kirkkonummi niin kiva paikka asua
Jos poliisi pitäisi nopeusvalvontaa 51-tiellä hanakammin, niin tulokset saattaisivat olla aikas hulppeat?
Uffe vaan....
Mikähän siinä on että Audi- ja varsinkin Bemarikuskit ajavat silmiinpistävän paljon ylinopeutta? Olen miettinyt tätä ja tullut siihen tulokseen että tietynlaiset ihmiset (eli itsekeskeiset kaaharit) suosivat näitä automerkkejä. Ovat heidän egonsa jatke jollain tavalla. Itse autossahan se syy ei ole vaan kuskissa.
Kummallisia asioita
Tänään ti tulin Espoosta Kirkkonummelle pitkin motaria. Siinä on nyt 80km/h rajoitus kun on asvalttityö. Mutta tämä ei ilmeisesti koske Audi, BMW ja Porche koska ne ajoivat vähintäin 100km/h.
Miksi ei kelpaa 80.
Syökö korona ihmisten aivoja kun tyhmyys vaan lisääntyy.
Hirveästi liikenneonnettomuuksia
En ole ikinä käsittänyt mitä siinä on kun ajellaan mutkat suoriksi -rallia. Ei voi millään tietää mitä sieltä mutkan takaa tulee vastaan. Mikä siinä on se juttu? Lähteekö henki vai ei? Vai ollaanko niin tyhmiä että uskotaan ettei sieltä ketään tai mitään tule vastaan?
Ei tiedolla eikä taidolla vaan tuurilla
Vanha rantatie Luoma kirkkonummi keskusta väli päivittäin todella törkeää vauhtia ja varsinkin masalan alueella.
Enemmän valvontaa jos vaan mahdollista kiitos.
Luoma
No hyvä että tämä on huomattu ihan näin "virallisestikin". Vaarallisia kaahareita näkyy oikeasti todella paljon, niin autoja kuin moottoripyöriä. Ja Kirkkonummen mutkaiset pikkutiet ovat edelleen jotain ralliratoja. Varmaan mainostelevat niitä netissä, kuten Porkkalaan vievää tietä (joskus oli juttua siitä).
Kunnes tuuri loppuu
Keskustassa kaahaa lähes päivittäin kirkkaansininen Toyota, jossa ilmeisesti viritetty pakoputki. Vauhti ja meteli kauhea, asiasta ilmoitettu poliisillekin! On varmaan tehtävä rikosilmoitus, että puuttuvat asiaan? Onko muilla havaintoja autosta??
Huutava purkki

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx