(0) kommenttia

Lentis ja helle kutsuvat Syväjärven rantaan

Matias Sjöman järjestää seitsemännen kerran rantalentopalloturnauksen Syväjärvellä.

Kirkkonummen vilkkaimmalla uimarannalla pelataan taas lauantaina kymmeniä rantalentopallo-otteluita. Hiekka on pehmeää, nurmikkoa riittää, yleisöllä on vapaa pääsy ja myös hellettä on luvassa.

Syväjärven Rantalentopalloturnaus 2014 järjestetään nyt seitsemännen kerran. Tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta, ja se on ollut monille erittäin tervetullut lisä Kirkkonummen muuten niin köyhään kesään.

- Moni on tullut tosiaan sanomaan aikaisempina kesinä, että tämä on heille Kirkkonummen kesän päätapahtuma, sanoo turnauksen järjestäjä Matias Sjöman.

Rantalentopalloturnauksen jatko on kesä kesältä aika pienestä kiinni. Nimittäin järjestävä taho on käytännössä yksi mies: Sjöman itse.

 – Turnaukseen on tullut lisää joukkueita, ihmiset ovat iloisia kun jotain tapahtuu, tunnelma rannalla on hyvä, siksi tätä jaksaa jatkaa, sanoo talvet Heikkilän koulussa opettava Sjöman.

Tapahtuma saavuttaa tänä kesänä näillä näkymin maksimimittansa. Joukkueita on tulossa 16, ja sen on Sjömanin mukaan katto. Muuten otteluita ei tahdo ehtiä yhden päivän aikana pelata. Viime vuonna joukkueita oli 12.

Syväjärvellä on kaksi suhteellisen hyvää kenttää. Pelejä pelataan vähän helpotetuilla säännöillä. Pelaajia on Syväjärven turnauksessa kolme puolellaan. Normaalisti rantalentiksessä pelataan kahdella pelaajalla.

Kenttä on kuitenkin sama kuin yleensä eli kahdeksan kertaa kahdeksan metriä.

- Pelaajia on monen tasoisia, pääasia on, että on hauskaa. Mutta aikaisempien vuosien kokemusten mukaan loppupeleissä homma muuttuu totisemmaksi, aina on joukossa pelaajia jotka haluavat voittaa, kertoo Sjöman.

Pelit alkavat lauantaina (26.7.) viimeistään kahdeksan maissa ja päättyvät iltapäivällä viiden kuuden aikoihin, joten koko päiväksi riittää otteluita.

Paikanpäällä ei ole mitään myyntiä, joten omia eväitä kannattaa varata mukaan. Jatkot ovat illalla ja yöllä paikallisessa yökerhossa.

Syväjärven Rantalentopalloturnaus Facebookissa    


(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä