(6) kommenttia

Långvikin hallihankkeesta ilmestyikin valitus – asia nyt KHO:n käsissä

Teemu Selänne ja Roman Rotenberg kertoivat elokuussa hallisuunnitelmistaan ja toivoivat nopeaa käsittelyä kunnan hallinossa.

Långvikin jäähalli-ja hotellisuunnitelmia ei päästäkään vielä viemään eteenpäin. Kaavoituspäätöksestä olikin valittu viime hetkillä KHO:een.

Kirkkonummen kunta ehti jo melkein julistaa valtuuston syyskuisen päätöksen lainvoimaiseksi. Asia on kunnanhallituksen listalla tänä iltana (17.12.), mutta se joudutaan vetämään pois virheellisenä.

Valtuusto päätti 1.9. kiirehtiä Långvikin kaavoitusta hotellin omistavan Långvik Capitalin toivomuksesta. Roman Rotenbergin ja Teemu Selänteen ideoiman jäähallin ja hotellin laajennuksen mahdollistavaa asemakaavaa päätettiin ryhtyä valmistelemaan jo ensi vuonna.

Valtuuston päätöksestä valitettiin hallinto-oikeuteen, joka päätti ettei valitusta käsitellä.

Kirkkonummen kunnanvirastossa odotettiin runsaat 30 päivää, tarkastettiin korkeimmasta hallinto-oikeudesta ja todettiin, ettei hallinto-oikeuden päätöksestä oltu valitettu.

Valtuuston päätös oli siis lainvoimainen, näin ajateltiin. Mutta kunnassa oltiinkin liian hätäisiä.  

Långvikin kyläyhdistyksen varapuheenjohtaja Henrik Gahmberg olikin ollut aivan viime hetkillä liikkeellä ja ehti kuin ehtikin jättää valituksen edellisestä oikeudenpäätöksestä.

Asia on tällä hetkellä yhä odotustilassa. KHO ratkaisee valituksen kohtalon jossain vaiheessa.

Viisykkönen uutisoi 12.12. virheellisesti, että kaavapäätös olisi lainvoimainen. Tieto perustui kunnanhallituksen samana päivänä julkaistuun esityslistaan.

> Långvikin hallihanke etenee – kaavoituspäätös sai lainvoiman 


(6) kommenttia
Kommentit (6)

Kommentit (6)

Nää näitä joulupukin hankkeita, missä Teemu mukana.
kuntalainen_
Onhan se aika erikoinen paikka rankentaa halli. Kapea ja mutkanen Hirsalantie. Hallille löytyisi parempaa paikka mihin se voisi rakentaa, esim. Junarata/kehä III viereen Tietenkin jos kunnalla löytyy rahaa tien leventämiseen ja vielä että sinne rakennetaan pyörätie
Långvik2
Teemu voisi tarjota Espoolle hanketta, mitä sinne valittajien kuntaan jäämään!
Muualla ymmärretään
Voitaisiinko Henrik palkita "Vuoden Kirkkonummelaisena ?
Gugge
Vähän semmoinen fiilis, että jos joku laittaa setelin pelastusarmeijan joulupataan niin joku Pelastusarmeijan työntekijä valittaa siitä !
Gugge
Uskomatonta! Aina on joku valittaja...huokaus!
Harmittaa

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä