(0) kommenttia

Långvik Capital: Hotelli-ja hallihanketta viedään eteenpäin

Teemu Selänne ja Roman Rotenberg kertoivat viime syksynä Långvikissa yhteisestä jäähallisuunnitelmastaan.

Långvikin hotellin omistajayhtiön edustaja vakuuttaa, että viime syksynä esitellyt hankkeet Teemu Selänteen ideoimasta jäähallista ja hotellin laajennuksesta ovat yhä ajankohtaisia.

Långvik Capital Oy:n hallituksen jäsen Martti Ahto kertoo, että hankkeisiin liittyen on esimerkiksi tekeillä liikenneselvitys, jolla tutkitaan mitä hotellisuunnitelmat merkitsisivät perille johtavan Hirsalantien suhteen.

Kun jäähallia esiteltiin viime syksynä, hankeen vetäjät toivoivat, että rakennustöihin päästäisiin jo ensi vuonna. Tähän mennessä edes kaavoitusta ei ole voitu aloittaa valituksen takia.

Ahto ei tässä vaiheessa suostu sanomaan mitään aikataulutavoitteita. – Tässä mennään nyt pala kerrallaan. Kuntaankin on oltu yhteydessä talven mittaan. Meidän puolelta on hyvät valmiudet edetä suunnitelmissa, Ahto sanoo.

Kirkkonummen kunta voi ryhtyä valmistelemaan hotellihankkeen tarvitsemaa asemakaavaa, koska viimevuotinen kaavoituspäätös on nyt lainvoimainen. KHO on hylännyt päätöksestä tehdyn valituksen.

Långvikin hotellin omistaa nykyisin Roman Rotenberg. Hän osti setänsä ja isänsä osuudet Långvik Capitalista viime vuoden lopulla. Roman Rotenberg on Suomen ja Venäjän kansalainen.

> Oikeus teki ratkaisun - Långvikin kaavoitus voi edetä

 

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä