(4) kommenttia

Kunnantalon ravintolapalvelut kilpailutetaan – tavoitteena yhä, että ravintola on avoin kaikille

Ravintola Ervasti on toiminut kunnantalolla pian viisi vuotta.

Kirkkonummen kunta kilpailuttaa kunnantalon ravintolapalvelut. Sopimus nykyisen palveluntarjoajan kanssa päättyy ensi maaliskuussa.

Ravintolaa on kohta viisi vuotta pyörittänyt kirkkonummelainen Ravintola Bistro O Mat. Kunnantalolla toimivan ravintolan nimi on Ervasti.

Aluksi ravintolatila vuokrattiin kolmeksi vuodeksi ja sen jälkeen ravintoloisija halusi käyttää kahden vuoden option. (Lue: Viisykkönen 7.12.2017)

− Olemme olleet ihan tyytyväisiä, ravintolaan on onnistuttu saamaan hyvä henkilökunta. Mietimme jatkoa ja tarjouskilpailuun osallistumista rauhassa, kun se aika tulee, ravintoloitsija Päivi Palovaara kertoo.

Bistro O Mat avasi hiljakkoin uuden ravintolan Kauppakeskus Ainoaan Tapiolassa.

Kunnantalon ravintolalta edellytetään, että se tarjoaa arkisin lounasruokailua ja hoitaa kunnan kokous- ja muut tarjoilut.

Kunnan tilaamien palveluiden arvo on laskettu olevan noin 128 000 euroa vuodessa.

− Varsinaisesta kunnantalon työpaikkaruokalasta ei ole tässä kyse, vaan tuleva palveluntuottaja voi tarjota palveluitaan myös muille kuin kunnan työntekijöille samalla tavalla kuin nykyisenkin sopimuksen mukaisesti, kertoo kunnan hallintojohtaja Anu Rautiainen.

Tälläkin hetkellä ravintola on Rautiaisen mukaan suosittu sekä kunnan työntekijöiden että muiden lähiseutujen työpaikkojen lounasravintolana, ja siellä käy myös paljon kuntalaisia.

Ennen Bistro O Matin tuloa ravintolapitäjäksi kunnalla oli vaikeuksia löytää yrittäjää ravintolatiloihin, jotka olivat välillä yli puoli vuotta tyhjillään.  

(4) kommenttia
Kommentit (4)

Kommentit (4)

Monelle kevyttä toimistotyötä tekeville kasvispainotteinen eväs olisi ehdottaman tärkeä vaatimus ja juomana tietenkin pelkkä vesi....
Anonyymi
todella hyvää lounas ruokaa
Anonyymi
Toivottavasti jatkuu. Erinomaista ruokaa, monipuolinen salaattipöytä ja maukas pääruoka - lounas joka maistuu päivittäin.
Vakiovieras
Paikka jossa hinta laatusuhde ei vaan kohtaa.
Kerta käynti riitti

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx