(16) kommenttia

Kunnantalon ovet pysyvät kiinni elokuuhun saakka – henkilökuntaa halutaan suojata koronalta

Kirkkonummen kunnantalo on päätetty pitää suljettuna elokuun alkuun saakka koronaepidemian takia. Ovet ovat koko ajan kiinni ja asioinnista on sovittava ennakkoon.

Kunnantalon sulkeminen turvaa edelleen työskentelevän henkilöstön työkykyä.

Osa työntekijöistä on siirtynyt etätöihin, mutta heidät tavoittaa normaalisti puhelimella ja sähköpostilla, kunta tiedottaa.

Toisin kuin aiemmin virheellisesti tiedotettiin, kunnantalolla on saatavilla kassapalveluja (HSL:n matkakortit, Linlon puomin poletit, laskujen maksut) kesän ajan lukuun ottamatta heinäkuun kahta keskimmäistä viikkoa (vkot 29 ja 30), jolloin kunnantalo on kokonaan suljettuna.

> Tarkempia tietoja löytyy täältä 

Korjattu jälkikäteen: Kassa- ja muut palvelut ovat saatavilla, mutta asioinnista pitää sopia ennakkoon.

(16) kommenttia
Kommentit (16)

Kommentit (16)

Samalla lailla ne ihmiset on etätöissä yksityiselläkin. Itse asiassa kuinka monen oikeasti edes tarvitsee käydä kunnantalolla kun lähes kaikki voi hoitaa sähköisesti nykyään. Paperit voi aina jättää postilaatikkoon jos ei muuten pysty asioimaan.
Jori
Eikö sitä porukkaa kunnantalolta olisi voitu laittaa sinne missä tarvitaan tekijöitä: perusturvaan, päivähoitoon, kouluihin, ulkotöihin pitämään kuntaa siistinä.....
Anonyymi
Nyt olisi korkea aika että sekä kunnanhallitus että valtusto ottaisivat ohjaukset haltuunsa. Ei näin voi olla että laitetaan koko kunnan henkilökunta tekemään " etäistyötä "Tästä kärsii varmasti mm: koko teknillinen osasto, kaavoitus, tarkastukset ym. Mutta on ennenkin todettu että Kirkkonummi johtaa virkamiehet ja vievät vaalilla valitut kun pässi narussa. On myöskin kysenalaista noudetaanko tässä tapauksessa laki ja asetukset ? Nyt olisi aika että kunnanhallituksen -ja valtuston puheenjohtajat selvittävät asia sekä julkaise lehdessä heidän kannanotto. 51 on hyvää media mutta olisi myöskin saatava nämä mielipiteet näkyviin Kirkkonummen Sanomissa ja nän tavoitaisi viellä suurempi yleisö.
Kuntalainen
Tässäkin asiassa kunta, eli virkamiehet johtajineen toteuttavat jo vuosia noudatta maansa asennetta ja haluttomuutta. Kunta ja kunnantalo toimintoineen ovat heitä varten, ei kuntalaisia. Pitäisi varmaan pysäyttää liikennekin tartuntavaaran minimoimiseksi silloin kun nämä ylhäisyydet raahautuvat työpaikalleen päivittäistä oleskeluansa aloittamaan.
Puheluihin ja sähköposteihin kaikki eivät ole vastanneet vuosikausiin.
Tätä on koettu
Kyllä niin mieleni pahoitin. Koulun asiakkaat pyörii satapäisenä laumana, mutta toimistokansan ei tarvitse uhrautua. Äiti jo opetti, että konttorin väli on parempaa väkeä..
Töitä tekevä
No huh! Koulut auki, kaikki pk:t auki jne jne ja kunnantalo laitetaan samaan aikaan kiinni, mikä ihmeen järki siinä nyt on, en ymmärrä.
Saara
Voisiko kunnan päättäjiltä pyytää kunnon selvitystä tähän, 51 voisi haastatella kunnanjohtajaa ja julkaista haastattelun.
Pettynyt
Kertokaa minulle jotta miten yksi virus saa ihmiset sekoamaan näin pahasti.
tyhmä kolmannessa polvessa
Asiakaspalvelu tulisi pitää auki ainakin jossakin määrin. Näin esimerkiksi valtion virastot toimivat. Kirkkonummen linja vain todistaa sen, että päätöksentekijöiltä puuttuu kyky ja halu johtaa kuntaa ja palvella heidän palkanmaksajia eli kuntalaisia.
Jorma
Nyt ihan oikeasti! Eikö muka pleksin takaa voi palvella ihmisiä? Nyt maistuu työnvälttelyltä. Katsokaa vähän viereistä Prismaa ja Mäkkiä. He ovat myös palveluammatissa. Tässä käpykylässä on kokonaiset 72 tartuntaa. Ja kunnantalo elokuuhun asti kiinni!! Toivottavasti kunnan työntekijät kunnantalolta ei käy kaupassa lainkaan ennen elokuuta, etteivät sairastu. Vai onko tartuntariski kuitenkin hippasen suurempi kun kävelee jopa kadulla kuin että pleksin takaa palvelisivat asukkaita?
Toiset kunnantyöntekijät päiväkodeissa ja nyt kouluissa tekee täysin normaalisti töitä, rajoituksia noudattaen, mutta toimistohenkilökunta ei pysty edes pleksin takaa palvelemaan. Tämä näyttää näin kuntalaiselle todella työnvälttelyltä. Poliitikot? Ettekö voi tehdä tälle älyttömyydelle mitään? Sietäisi lomauttaa kaikki kunnantalolta jos kerta ei voi duunia tehdä.
ps. virkamiesten PITÄISI vastata puhelimeen, mutta kaikki ei vastaa. Useat valittaa samaa. Ne jotka yleensä vastaa puhelimeen, niin nykyään ei.
Nyt meni maku
Tartunnat vähene Kirkkonummessa
Virkamiehet ylimääräinen kesäloma. Uskomatonta. Muu kansa töyhin,
Kuntalainen
Ope, päiväkodit ovat olleet suki normaalisti koko ajan....hmmm
hoitsu
On näet edullisempi pitää lomautettuna kuin töissä. Eipä aikaa voi varata hammashygienistillekään, vaikka TV:saa valitettiin, että koko Suomessa aikanaan nämäkin palvelut ruuhkautuvat.
Ari Lindholm
Samoin ilmainen lipunlataus katkolla, ei kivaa!!
Onneks on Prisma!
Koulut auki ja kunnantalo kiinni...hmmm
Ope
Linlon kautta ei siis pääse laskemaan venettä vesille. Ei voi olla totta, koko kesä kiinni kunnan henkilöstön vuoksi! Kirkkonummella on tasan kaksi laskupaikkaa, joista toinen nyt pysyy kiinni vai onko Linlon puomi nyt auki koko ajan? Miten Prismassa voivat pitää kassat ja palvelupisteen auki, mutta kunnassa ei ole mitään palveluja?? Kunta voi siirtää polettien myynnin Prismaan. Merellinen Kirkkonummi on taas päässyt unohtumaan politiikoilta. Slogan sopisi muutenkin Inkooseen, Kirkkonummi on irvikuva merellisyydestä.
Pettynyt

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx