(1) kommentti

Kunnan tontteja kiinteistövälittäjälle myyntiin

Sepänkannaksen tontteja tulee lisää vuokrattavaksi. Samalla kokeillaan, pystyykö kiinteistövälittäjä myymään tontteja kunnanvirkamiehiä paremmin.

Kirkkonummen kunta aikoo kokeilla omakotitonttien myymistä kiinteistövälittäjän avulla. Valtuusto päätti asiasta äänin 26-25.

Tonttien markkinointi ei pitänyt olla valtuuston listalla maanantai-iltana. Valtuuston oli määrä päättää Sepänkannaksen kolmosvaiheen tonttien vuokrauksesta. Tontit ovat menneet huonosti kaupaksi. Toisaalta vuokrattavaksi tarjotut tontit Sepänkannaksella ovat menneet hyvin ”kaupaksi”.

Valtuusto päätti mahdollistaa 33 uuden tontin vuokraamisen Sepänkannaksella. Yhteensä alueella on vapaana 41 omakotitonttia, niistä kahdeksan on ollut jo vanhoilla päätöksillä mahdollisuus vuokrata.

Valtuustossa kokoomusryhmä toi käsittelyyn lisäysesityksen, jolla esitettiin tonttien markkinoinnin tehostamista ja Sepänkannaksen tonttien antamista kokeiluluontoisesti jonkun kiinteistövälittäjän myytäväksi.

Valtuustossa käytiin pitkähkö keskustelu tonttien markkinoinnista. Monessa puheenvuorossa todettiin, että minkään kunnan tontit eivät mene nyt kaupaksi.

Äänestyksessä Jens Sörensenin (kok.) esitys kiinteistövälittäjän kokeilemista meni lopulta niukasti läpi yhdellä äänellä.  


(1) kommentti
Kommentit (1)

Kommentit (1)

Kuka muuttaa Kirkkonummelle asumaan, kun palveluja ajetaan alas.
Päivähoito, koulut, terveyspalvelut ... kunnan toiminnan supistaminen nyt ajankohtainen asia.
Jos tilanne olisi parempi , niin Kirkkonummi olisi hyvä paikka asua ja olla. Sijainniltaan pääkaupunkiseudun imussa. Luontoa lähellä ja meri lähellä.
Palvelut ja asuinympäristö

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx