(5) kommenttia

Kuljettaja väisti eläintä ja auto suistui syvään ojaan – ei vakavia vahinkoja

Henkilöauto ajautui ojaan Sepänkyläntiellä lähellä Masalaa torstaina iltapäivällä. Vakavilta henkilövahingoilta vältyttiin.

Onnettomuus tapahtui noin kello 15.45, kun henkilöauton kuljettaja väisti eläintä. Pelastuslaitoksen mukaan auto oli kyljellään syvässä ojassa.

Autossa oli kaksi henkilöä, jotka ensihoitoyksikkö tarkasti ja totesi, ettei vakavia loukkaantumisia tapahtunut.

Pelastuslaitos ei kertonut mistä eläimestä oli kysymys.

(5) kommenttia
Kommentit (5)

Kommentit (5)

On tainnu olla syrjätiellä sitten hieman suurempi otus ajoradalla eli voisi olla hyvinkin karhu, susi, ahma tai ilves....
Staffan
Sepänkyläntie on erittäin huonossa kunnossa ja kuitenkin vilkkaasti liikennöity. Juuri tuo kolarikohta on peurojen suosima kulkureitti, niiden viherkäytävä metsästä toiseen. Itse olen ollut polkupyörän kanssa läheltä piti - tilanteessa, kun peura yllättäen hyppäsi eteen.
Molemmin puolin tuota kolaripaikkaa on nyt kaavahaaveissa kaksi uutta pientaloasuinaluetta, toinen näistä jo nähtävillä olleenakin, Mustikkarinne. Kaavahankkeiden toteutuessa Sepänkyläntiellä tuskin tällä kohtaa tarvitsee enää väistellä peuroja, koska niiden kulkureiteille on rakennettu taloja.
Anon25
Huono homma, joutua autoineen syväänojaan.
"Eikös se ole niin, että pässiä pienempää eläintä ei väistetä."
nim. kallista touhua.
Ajakaa hyvät ihmiset Sepänkyläntiellä hiljempaa sekä siitä erkanevilla Veklahdentiellä ja Gesterbyntiellä.Älkääkä ajako puskurissa kiinni. Tätä tapahtuu päivittäin, kun hermoillaan ratissa.
Kaikkein pelottavinta on iso säiliöauto, joka ajaa ylinopeutta kyseisillä teillä.Tämä on vakava kehoitus.
Päivittäin ajava
Tuolla näkee peuroja lähes aina kun ajelee ja tie on todella mutkainen. Onneksi ei käynyt pahemmin, vaikuttaa olleen järkevä väistöliike kuskilla.
Keijo

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä