(8) kommenttia

Koulut ja päiväkodit pääsevät taas luistelemaan Kirkkonummen jäähallille − sopimusta on väännetty yli vuosi

Kirkkonummen jäähalli on hyvin aktiivisessa käytössä. (kuva: Varuboden Areena)

Kunnan vuokraamista jäähallivuoroista on viimeinen päästy neuvottelutulokseen jäähalliyhtiön kanssa. Myös sunnuntain pysyvä yleisöluisteluvuoro on ensi talveksi tulossa.

Jäähallissa ei ole ollut kuluneena talvena kunnalla jääaikaa koulujen ja päiväkotien käyttöön. Vain yleisöluisteluvuoroa kerran viikossa on saatu vuokrattua jääkiekkoseura Salamoilta.

Kunnan vuoroista on neuvoteltu toissa vuodesta lähtien. Kunnan ehtona on ollut saada yksi vuoro yleisöluisteluun joko illalla tai viikonvaihteessa. Neuvottelut kariutuivat vuosi sitten.

> Kirkkonummen jäähallin ovet pysyvät kiinni kouluille ja päiväkodeille − kunta ei vuokraa enää hallivuoroja (Viisykkönen 7.6.2018)

Jäähalliyhtiön kanssa on viimeinen saatu paperille sopimus, jolla on sovittu vuoroista ensi lokakuusta ensi vuoden huhtikuun loppuun.

Kunta vuokraa sopimuksen mukaan yhteensä arkipäivisin 200 tuntia jäähalliaikaa ja sunnuntaivuoroja 30 tuntia.

Sunnuntain yleisöluistelu on ensi talvena kello 15-16. Myös perjantaisin on mahdollisuus yleisöluisteluun kello 14-15.

Kunta maksaa vuoroista jäähalliyhtiölle yhteensä noin 25 000 euroa.

Kirkkonummen vapaa-aikajaosto käsittelee neuvoteltua sopimusta 14.5.

(8) kommenttia
Kommentit (8)

Kommentit (8)

25000e! Jos tämä raha laitetaan hakuun. Vähävarsiset perheet voivat anoa kunnalta apua lasten liikuntaharrastus kustannuksiin. Myönnetty raha suoraan joukkueelle/ seuralle jne. Menisi koko raha oikeasti kunnan lasten hyvinvointiin ja käyttöön. Parannetaan lasten hyvinvointia!
Lasten vuoksi
Totta kai aika on sellanen mitä kukaan muu ei huoli ois ma aamu 7-8 nii kävisin minäkin emnen koulua
Allu Huntti 8v
Totuuden torvi: nykyään koululuokat matkustavat HSL-alueella ilmaiseksi klo 9-15 käyttäen joukkoliikennettä.
Opettaja
No nythän on suunnitteilla ulkojäärata pikku piipertäjille. Joku kunnanvaltuuston jäsenhän sitä ehdotti ja sai laumoittain seuraajia. Vai muistanko väärin vai näinkö unta? Jatkumoa koirapuistoille, lämmitettävälle nurmikentälle, yleensä holtittomalle rahankäytölle ja erityisesti yksittäisen valtuutetun läpimenneelle ehdotukselle veroäyrin nostamisesta, saa erityistä kiitosta ja hurraahuutoja.
CBA
Kiitos, ihanaa! Viime talvena joutui rajoittamaan viisivuotiaiden ja esikoululaisten luistelu kertoja ihan sen takia, että henkilökunnan kädet eivät kestäneet auttaa lapsille luistimia jalkaan pakkasessa! Tämä on aivan mahtava lisä lapsiryhmien liikunnalle! Vuoroja todellakin kaivattiin takaisin. Näitä vuoroja käyttävät päiväkotiryhmät kauempaakin, koska bussi pysähtyy aivan nurkalle.
Vaka ope
Ja KUKA TÄSTÄ DIILISTÄ HYÖTYY ENITEN???
Tuo hallin pitäjä! Miten voi olla mahdollista että kunta ei tämän parempaan pysty? Ja miten kunta kuvittelee että kukaan työssäkäyvä (Kyllä! Heitäkin asuu Kirkkonummella!) pystyy lapsiaan kuljettamaan tuohon aikaan hallille?
Kysymys kuuluukin: MIKSI KUNTA TÄLLÄ TAVOIN SPONSSOROI TÄMÄN HALLIN OMISTAJIA??? Eikö näitäkin rahoja olisi voitu käyttää viisaammin?
Emme rahoita tuota hallia vaan käymme mielummin Helsingissä
Järjetön aika pe 14-15. Lapset eivät mitenkään pääse tuohon aikaan hallille elleivät asu hallin naapurissa tai vanhemmat järjestä kyydityksen. Aikamoni aikuinen tuohon aikaan töissäkin. Rahan tuhlausta.
...
Eli kunta tukee yksityistä yhtiötä ostamalla 200 tuntia sellaista jääaikaa mitä kuka ei halua. Näitä päivätunteja pystyvät käyttämään vain ja ainoastaan keskustan koululaiset kuljetuskustannusten hinnakkuuden vuoksi.
Ostamalla 200 tuntia sontaa saadaan ostaa 30 tuntia latuaikaa täydellä hinnalla.

Voisihan kunta ostaa kaikilta yrittäjiltä paskat pois ja jakaa kuntalaisille ilmaiseksi.
totuuden torvi

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx